Ultima oră
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro

Cristian Dumitru, fericit după golul cu Dinamo: ”Îmi înrămez tricoul”

Cupa României Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19402648/1/cristian-dumitru.jpg

Cristian Dumitru a marcat în meciul cu Dinamo din Cupa României cel mai important gol din cariera lui. A făcut 3-0, scorul final al partidei, şi s-a declarat extrem de fericit pentru realizarea sa, dar şi pentru reuşita echipei.

Dumitru este convins că Dinamo nu mai poate întoarce rezultatul la retur, iar FCSB va juca finala Cupei României împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mă bucur că am reuşit să marchez, trebuie să rămân modest şi să demonstrez în continuare. Am fost foarte fericit. Am condus meciul de la un capăt la altul, în prima repriză putea să fie un scor mult mai mare, dar e bine şi 3-0 la final. Tricoul îl voi înrăma. Returul va fi foarte greu pentru Dinamo, cred că va fi o finală cu Sepsi, deschisă. Am dat tot ce a fost mai bun din mine, mă bucur că am marcat. Colegii au avut încredere în mine şi mă bucur foarte mult pentru asta”, a declarat Cristian Dumitru după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele