Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cristiano Bergodi ştie unde s-a pierdut victoria cu FC Argeş. „Din păcate, se poate spune că am intrat de la 1-0 pentru ei”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20508367/1/cfr-cluj-sepsi-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-25-10-2021-1.jpg

FC Argeş a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului naţional Liga 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Şerban 2' pentru gazde şi Damascan 77' pentru oaspeţi.

Cristiano Bergodi s-a declarat mulţumit de rezultat şi a precizat că echipa sa şi-a complicat enorm situaţia din cauza golului încasa în minutul 2.

„Din păcate, se poate spune că am intrat de la 1-0 pentru ei. Am intrat în joc după 15 minute. După, mi se pare că echipa a jucat pe un teren foarte moale, a fost greu. Am dezvoltat bine acţiunile, am lovit de două ori bara. Cine a intrat şi-a făcut datoria şi mă bucur. Până la urmă e un punct câştigat. Aveam două meciuri grele, şi cel cu Farul (n.r. din etapa trecută), urmează cel cu FCSB şi era important să câştigăm azi. Nu mă îngrijorează faptul că am rămas la şase puncte. Nu e problemă. Eu zic că echipa va face mai bine şi ne vom lupta. Vom avea un cantonament şi vom încerca să facem ceva.

Am aşteptări mari, normal, de la meciul cu FCSB. Va fi un meci important, foarte frumos, pentru că întâlnim o echipă care se deschide, care joacă fotbal. Sperăm să luăm puncte şi vom vedea. Eu sunt încrezător”,
a declarat italianul, la finalul partidei.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 51 de puncte (19 jocuri), urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte (19 jocuri) şi de FC Voluntari – 34 de puncte (20 de jocuri). FC Argeş se află pe poziţia a opta, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 10, cu 25 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele