Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cristiano Ronaldo a acceptat diminuarea salarială pe timpul pandemiei de COVID-19. La câte milioane de euro a renunţat din contractul cu Juventus

Serie A Publicat pe 28 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19318092/1/ronaldo-1-940x626.jpg

Cristiano Ronaldo a acceptat diminuarea salarială propusă de oamenii din conducerea lui Juventus Torino. Astfel, pe perioada pandemiei de coronavirus, starul portughez va avea în contract cu 3.8 milioane de euro mai puţin. Salariul său scade de la 31 de milioane de euro, la 27.2 milioane de euro.

Ronaldo s-a implicat foarte mult în ajutorarea sistemului medical din Portugalia, prin oferirea lanţului hotelier pentru cazarea bolnavilor de COVID-19, dar în acelaşi timp a donat sume importante de bani. Acum, portughezul va face un nou gest uriaş, ajutând cu aparatură medicală.

Lusitanul donează cinci ventilatoare medicale

Aflat în izolare în Portugalia la Funchal, jucătorul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, va ajuta spitalele din Madeira în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Potrivit autorităţile sanitare locale, Cristiano Ronaldo va dona cinci ventilatoare medicale spitalelor din Madeira.

Jucătorul de 35 de ani este în Portugalia din 10 martie, el plecând mai întâi pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac. Starea de urgenţă în Portugalia a fost decretată la 18 martie, iar 4.268 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate şi 76 de persoane au decedat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele