Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cristiano Ronaldo a creat isterie pe Instagram după golul decisiv cu Villarreal! Ce fotografie virală a postat superstarul

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20412348/2/profimedia-0635278458-1.jpg

Cristiano Ronaldo a demonstrat încă o dată că este „regele” Champions League, marcând golul câştigător în prelungirile partidei cu Villarreal. 

Manchester United s-a impus 2-1 în faţa formaţiei spaniole, graţiei golului lui Ronaldo care a fost marcat în 90+4. Spaniolii au deschis scorul primii, prin Paco Alcacer, în 53. Egalitatea a fost restabilită câteva minute mai târziu, printr-un gol superb marcat de Alex Telles în 60. 

După gol, superstarul portughez şi-a dat tricoul jos, în reeditarea unui moment celebru de acum câţiva ani, dintr-un „El Clasico”, şi a celebrat în faţa suporterilor. Momentul a fost imortalizat perfect, iar fotografia postată a devenit virală ast-noapte.

Aseară, Ronaldo a bifat meciuri cu numărul 178 în UCL, un record pentru competiţie. Mai mult, acesta are de două ori mai multe goluri marcate în prelungirile meciurilor din Champions League, decât orice alt jucător, 12.

Golurile marcate de Manchester United şi Villareal

2-1

 

1-1

 

0-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri