Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Cristiano Ronaldo a făcut vizita medicală la Manchester United. Fanii 'diavolilor' aşteaptă prezentarea de gală

Manchester United Publicat de Andrei Ionascu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20377787/1/profimedia-0629363309.jpg

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a efectuat în weekend, la Lisabona, vizita medicală în vederea transferului său la Manchester United, cu care a ajuns la un acord pentru un contract pe doi ani, a anunţat Sky Sports. Cristiano Ronaldo (36 de ani) ar putea juca primul său meci de la revenirea la Manchester United pe 11 septembrie, pe Old Trafford, cu Newcastle United.

Clubul Manchester United a precizat săptămâna trecută că a ajuns la o înţelegere pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus. Portughezul va semna un contract pe două sezoane.

Sky Sports a relatat că suma de transfer pentru starul portughez este în jur de 15 milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de 8 milioane de euro.

Cele două cluburi nu au confirmat încă oficial transferul lui Cristiano Ronaldo, fereastra de transferuri din Premier League urmând să se încheie marţi, la miezul nopţii.

Cristiano Ronaldo ar putea să fie prezentat la Manchester United în următoarele zile, având în vedere că urmează o pauză pentru meciurile echipelor naţionale.

Fanii 'diavolilor roşii' sunt extrem de entuziasmaţi. La meciul cu Wolverhampton, scor 1-0, duminică, suporterii lui Manchester United au afişat mai multe cartoane cu silueta lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a mai jucat la Manchester United între 2003 şi 2009. Portughezul a câştigat trei titluri în Premier League, precum şi un Balon de Aur.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt