Ultima oră
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al secolului 21! Pep Guardiola, cel mai bun antrenor

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 28 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19830566/1/cr7.jpg

Starul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului 21, în cadrul galei Globe Soccer Awards, desfăşurată la Dubai. Spaniolul Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul secolului 21, iar cea mai bună echipă din ultimii 100 de ani a fost aleasă Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, în prezent la Juventus Torino, a câştigat 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 Ligi ale Campionilor şi un Campionat European cu Portugalia.

Cristiano Ronaldo deţine recordul pentru cele mai multe goluri şi cele mai multe pase decisive în Liga Campionilor. Portughezul are în palmares 5 Baloane de Aur şi peste 100 de goluri internaţionale.

Cristiano Ronaldo i-a devansat în cadrul votului pentru trofeul ‘Fotbalistul secolului 21’ pe argentinianul Lionel Messi, brazilianul Ronaldinho şi egipteanul Mohamed Salah.

“Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbalişti este o onoare. Acest lucru mă motivează şi mai mult. Este uimitor că mulţi copii vor să fie ca mine. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol.

Sper să fiu în formă pentru a mai evolua câţiva ani. Nu eu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine. Sunt foarte fericit cu acest premiu, când mă pregătesc să celebrez 20 de ani de când sunt fotbalist profesionist”, a spus Cristiano Ronaldo.

În cadrul galei Globe Soccer Awards, spaniolul Pep Guardiola (Manchester City) a primit titlul de cel mai bun antrenor al secolului 21, iar Real Madrid a fost ales cel mai bun club al secolului 21, în timp ce Iker Casillas, fostul portar al naţionalei Spaniei şi al lui Real Madrid, şi fundaşul Gerard Pique (FC Barcelona) au primit premii speciale pentru succesele obţinute în carieră.

Premiul rezervat jucătorului anului 2020 i-a revenit polonezului Robert Lewandowski, care s-a impus în faţa lui Cristiano Ronaldo şi a lui Lionel Messi.

Trofeul rezervat antrenorului anului 2020 i-a fost atribuit germanului Hans Dieter Flick, antrenorul echipei Bayern Munchen, care vine după un sezon în care a cucerit cinci trofee, între care Liga Campionilor şi campionatul Germaniei.

Sursa foto: Twitter Cristiano Ronaldo

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri