Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Răspunsul lui Zinedine Zidane

Juventus Publicat pe 12 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20061224/1/hi-res-c38031a66fcc80c6dc225c74922e7691-crop-north.jpg

Zinedine Zidane a abordat un subiect extrem de important pentru fanii Realului, legat de întoarcerea idolului Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu, în contextul eliminării echipei starului lusitan, Juventus Torino, din Liga Campionilor.

Tehnicianul ”albilor” a evitat să dea un răspuns concret din respect faţă de Juventus, cu care CR7 este încă sub contract, însă a amintit importanţa pe care portughezul a avut-o pentru Real Madrid.

Cu toţii ştim ce a făcut Cristiano pentru Real Madrid, sunt binecunoscute afecţiunea şi respectul pe care i le purtăm, dar acum este jucătorul lui Juventus.

Nu pot adăuga mai multe, se vorbeşte mult, dar trebuie să respectăm că este jucătorul lui Juventus.”, a declarat Zinedine Zidane, antrenorul Realului, înaintea meciului cu Elche din La Liga.

450 de goluri şi 132 de pase decisive a reuşit Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid în 438 de meciuri, în toate competiţiile, cu care a câştigat patru Ligi ale Campionilor, două La Liga, două Cupe ale Regelui, două Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi alte trei Campionate Mondiale ale Cluburilor. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele