Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

Cristiano Ronaldo îşi ia mingea şi pleacă, după încă un sezon ratat de Champions League. Impresarul portughezului începe discuţiile pentru transferul anului

Champions League Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

Cristiano Ronaldo ia în calcul să plece de la Juventus Torino, anunţă presa franceză, care avansează şi posibila destinaţie a starului portughez.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19446026/1/ronaldo.jpg

Dezamăgit de eliminarea din Champions League, Cristiano Ronaldo se gândeşte serios să o părăsească pe Juventus după doar doi ani. Conform Foot Mercato, Cristiano Ronaldo este dorit de campioana Franţei, Paris Saint-Germain.

Cristiano Ronaldo i-a cerut impresarului său să discute cu Paris Saint-Germain, iar Jorge Mendes ar urma să aibă o întâlnire cu directorul sportiv al campioanei Franţei, Leonardo. Cei doi se vor întâlni la Lisabona, cu ocazia Final 8-ului Champions League, şi vor purta primele discuţii privind transferul portughezului la PSG.

În vârstă de 35 de ani, Cristiano Ronaldo evoluează pentru Juventus din vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro. Trei trofee a cucerit portughezul cu Bătrâna Doamnă, însă eliminările premature din Champions League l-au făcut pe Ronaldo să se gândească deja la plecarea de la Torino.

Coechipierii lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, taxaţi de sora portughezului

Sora lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, i-a transmis un mesaj de încurajare atacantului de la Juventus, după eliminarea din Liga Campionilor şi i-a taxat, deopotrivă, pe coechipierii portughezului.

"Te-ai descurcat mai bine decât toţi, dragă frate. Sunt mândră să te văd jucând, să văd cât eşti de dedicat, dar, din păcate, nu poţi face totul de unul singur. Ştii şi tu că aşa e fotbalul, dar trebuie să te gândeşti că ai dat tot ce ai avut mai bun şi că încă eşti cel mai bun", a notat Elma Aveiro, într-o postare pe Instagram.

Formaţia torineză a fost eliminată, vineri seară, de Olympique Lyon, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a cştigat meciul retur cu scorul de 2-1. În tur, pierduse cu 0-1.

În urma eliminării din Liga Campionilor, antrenorul Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri