Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru fani în 2021. "Împreună putem face diferenţa"

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 1 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19841315/1/mesaj-cristiano.jpg

Starul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) a petrecut Revelionul în familie, alături de Georgina Rodriguez şi cei patru copii. Fotbalistul echipei Juventus Torino a avut un mesaj special pentru fani, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat recent cel mai bun fotbalist al secolului 21. A câştigat 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 Ligi ale Campionilor şi un Campionat European cu Portugalia (în 2016).

Starul portughez anunţă că este mai motivat ca niciodată înaintea anului 2021. Este cel mai prolific marcator din Serie A în acest sezon competitional (12 goluri în 13 meciuri), chiar dacă Juventus este momentan pe locul 6.

"2020 nu a fost un an uşor, fără îndoială. Nimeni nu poate fi indiferent la durerea şi suferinţa pe care COVID-19 a adus-o lumii. Dar acum este momentul să ne revenim şi să arătăm că împreună putem face diferenţa. La mulţi ani", a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.

Atacantul de la Juventus a postat un mesaj şi pentru mama lui, căreia i-a urat 'La mulţi ani'.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19841315/2/cr7-mama.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri