Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Cristiano Ronaldo nu străluceşte la Manchester United şi l-a sunat de urgenţă pe Jorges Mendes! Ce planuri are

Manchester United Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20542771/1/cristiano-ronaldo-profimedia-0647481576.jpg

Chiar dacă Manchester United nu merge atât de rău, dar nici nu excelează, Cristiano Ronaldo este neliniştit de ceea ce se întâmplă. În ultima perioadă a primit un val de critici şi este acuzat că mai mult face probleme la echipă. 

„Diavolii-roşii” sunt pe locul 7 în clasamentul din Premier League şi se află la 3 puncte distanţă de West Ham, locul 5 şi primul care duce în cupele europene. Iar în ultimele 5 meciuri au doar o înfrângere, cu Wolves. 

Totuşi, Cristiano îşi doreşte ca întotdeauna să câştige trofee, iar în acest sezon, pare aproape imposibil pentru Manchester United să obţină ceva. Nemulţumit de criticile pe care le primeşte şi pentru faptul că este văzut ca un „ţap ispăşitor” parcursul echipei, superstarul portughez l-ar fi chemat la o „şedinţă” pe Jorges Mendes, impresarul său. 

Cristiano e foarte îngrijorat de ce se întâmplă la Manchester United. Echipa primeşte multe critici şi ştie că el este privit ca unul dintre lideri. Sunt destule probleme, iar Cristiano simte presiunea şi este foarte stresat de situaţie. 

E disperat ca mutarea la United să fie un succes, dar începe să admită că obţinerea trofeelor în aceste împrejurări poate fi foarte dificilă.

Jorge a venit special pentru a-l vedea şi au petrecut timp vorbind despre cum merg lucrurile, care sunt problemele, cum pot fi rezolvate şi ce măsuri trebuie luate. Nimic nu a fost exclus”, ar fi declarat o sursă din anturajul lui Ronaldo, potrivit presei britanice.

Ronaldo are 14 goluri şi 3 pase de gol, în 21 de meciuri jucate, cu Manchester United, în acest sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt