Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Cristina Neagu a reacţionat la acuzaţiile apărute după meciul cu Muntenegru. "Fair play-ul mă defineşte. Iar lucrul ăsta va rămâne neschimbat"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

Cristina Neagu, liderul echipei naţionale de handbal a României, a reacţionat ferm la acuzaţiile apărute după meciul cu Muntenegru, de la turneul preolimpic. Presa din Muntenegru a scris că Neagu i-a cerut unei jucătoare din Muntenegru, extrema dreaptă Jovanka Radicevic, să faciliteze victoria şi calificarea României la Jocurile Olimpice.

În ultimele minute ale meciului, România trebuia să mai marcheze două goluri, pentru a se impune la cinci goluri diferenţă. În cele din urmă, ‘tricolorele’ au câştigat cu 28-25 meciul cu Muntenegru, la Podgorica, în grupa 3 a turneului preolimpic, însă a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la golaveraj.

Jovanka Radicevic şi Cristina Neagu au fost colege la CSM Bucureşti (2018-2019).

"Sportul se joacă pe teren. Terenul este locul unde victoriile şi înfrângerile se succed şi doar acela este locul unde trebuie să se întâmple asta. Cred că după atâţia ani de carieră la cel mai înalt nivel, mă cunoaşteţi deja şi ştiţi că mă feresc de polemici şi îmi văd cu seriozitate de cariera pe care mi-am construit-o cu extrem de multă muncă şi chiar sacrificii. De fiecare dată când intru pe teren, joc până la ultima fărâmă de energie, lucru care s-a întamplat şi la turneul preolimpic în care am luptat alături de România pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Iubesc şi respect sportul pe care îl practic şi cred că fair play-ul mă defineşte. Iar lucrul ăsta va rămâne neschimbat", a spus Cristina Neagu.

De altfel, şi muntenegreanca Jovanka Radicevic a avut o reacţie fermă şi a subliniat că este vorba despre un scandal artificial, creat de presă.

"Dragii mei prieteni şi fani, am încercat întotdeauna să fiu un exemplu de sportivitate. Ştiu foarte bine că şi Cristina Neagu este la fel ca mine. Astăzi, jurnaliştii au încercat să facă un scandal din nimic. Mi-au pus în gură vorbe pe care nu le-am rostit niciodată. Suntem şi vom fi prietene. Niciun jurnalist nu poate să strice asta", a scris Radicevic pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20081135/3/3l1a3214.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele