Ultima oră
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

Cristina Neagu, despre discriminarea din lumea sportului. ”Ne uneşte pasiunea pentru sport şi nimeni nu ar trebui să fie discriminat”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19404213/1/cristina-neagu.jpg

Cristina Neagu a atins unul din cele mai sensibile subiecte ale momentului din sport, mai exact discriminarea rasială, care se resfrânge şi în lumea handbalului, unde evoluează la nivel înalt foarte multe jucătoare de culoare.

“Nu, nu am trecut niciodată printr-o astfel de situaţie, dar cred că nimeni nu ar trebui să treacă prin aşa ceva. Indiferent de culoarea pielii, de sex sau de mediul din care vii, suntem toţi oameni şi când vorbim de sport... ne uneşte pasiunea pentru sport şi nimeni nu ar trebui să fie discriminat. Din păcate, în continuare trăim vremuri ciudate din punctul ăsta de vedere, sperăm că uşor uşor timpurile se vor schimba aşa cum s-au schimbat în ultimii ani. În continuare apar astfel de probleme. Ţine cumva de natura omului şi nu este normal. Nu am trecut prin asta, nici nu-mi doresc. Nimeni nu merită să treacă prin asta”, a declarat Cristina Neagu, pentru Eurosport.

EHF a anunţat, vineri, că a decis anularea Delo Women’s EHF Final4 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului.

În sferturi erau implicate şi două echipe din România: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea. Cristina Neagu a reacţionat la scurt timp pe pagina oficială de Facebook:

”Astăzi, Federaţia Europeană de Handbal a decis anularea actualului sezon al Ligii Campionilor, aşa că se încheie oficial încă o competiţie fără disputarea meciurilor pentru care te pregăteşti un an întreg. Nu ne rămâne decât să sperăm că lucrurile vor reveni la normal şi vom evolua din nou în cea mai importantă competiţie intercluburi, alături de fanii noştri! Hai, CSM Bucureşti!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele