Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Cristina Neagu a explicat motivul protestului cu tricouri, dinaintea meciului cu Ferencvaros. ”Din păcate, această situaţie cu lipsa salariilor datează de ceva timp şi în ultimii doi ani ne confruntăm cu aceeaşi situaţie”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19517938/1/neag.jpg

CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 25-19, contra maghiarelor de la Ferencvaros, în etapa cu numărul IV a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

”Tigroaicele” au ieşit la încâlzire cu tricouri pe care scria "Respectaţi-vă promisiunile!" şi "Respectaţi-ne munca!"

Cristina Neagu a explicat povestea din spatele acestui mesaj. Motivul este legat de întârzierile salariale, care au depăşit două luni. Problemele pentru ”tigroaice” ar putea continua, în contextul în care echipa primeşte o sumă importantă din buget de la autorităţile locale, care se pare că nu vor mai investi aşa mult la echipă.

”Din păcate, această situaţie cu lipsa salariilor datează de ceva timp şi în ultimii doi ani ne confruntăm cu aceeaşi situaţie,  întârzieri de două, trei luni salariale şi pur şi simplu am încercat să transmitem un mesaj că este foarte greu să continuăm în acest fel. Suntem aproape la sfârşitul lunii octombrie şi nu am luat niciun salariu în acest sezon, iar pregătirea a început în luna iulie. Continuăm să fim profesionişti, serioşi, să venim la fiecare antrenament, să ne batem la fiecare meci să obţinem victorii şi practic nu primim niciun salariu. Sau sunt întârziate în mod constant trei luni. 

Din moment ce spun că această situaţie e de doi ani, cred că este destul de clar către cine merge mesajul pentru că deocamdată noua conducere nu este instalată. Sperăm că odată cu istalarea ei, lucrurile se vor schimba din punctul acesta de vedere. Noi suntem foarte unite ca echipă în sensul acesta, bineîneţeles că eu ca şi căpitan sunt vocea acestui grup. Ne dorim în continuare, suntem serioase şi profesioniste să ne antrenăm cât putem de bine şi să ne luptăm la fiecare meci pentru victorie, însă sunt anumite lucruri care trebuie respectate şi până la urmă cum am scris şi pe acele tricouri, trebuie să ne fie respectată munca.”, a răbufnit Cristina Neagu,

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele