Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Cristina Neagu, grav afectată de Coronavirus. Cât de mult i-a fost redus salariul

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19370986/1/neag.jpg

Cristina Neagu era până nu demult una din cele mai bine plătite handbaliste din lume, cu un salariu lunar de 17.500 de euro. Pandemia de Coronavirus i-a afectat însă grav veniturile.

Clubul CSM Bucureşti şi-a trimis angajaţii în şomaj tehnic, iar cea mai bună jucătoare din lume a ajuns să câştige 4.072 lei. Deocamdată nu se ştie când situaţia se va remedia. Salvarea financiară a Cristinei vine din contractele de publicitate pe care le are cu diverse companii.

Ca o comparaţie, danezul Mikkel Hansen cel mai bun handbalist din lume are un salariu de 120.000 euro lunar, fără să fie tăiat pe timp de criză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele