Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Cristina Neagu nu este complet refăcută, dar poate juca cu Ferencvaros. ”Calitatea pe care o are poate compensa aceste pauze”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19517117/1/neag.jpg

CSM Bucureşti - Ferencvaros e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:00.

Cristina Neagu nu este complet refăcută, după ce a s-a vindecat de Covid. Tehnicianul Adi Vasile a declarat că valoarea ei poate compensa acest aspect. De asemenea, nici Alexandrina Barbosa nu este complet aptă de joc.

Cristina a revenit la antrenamente de joi, după două săptămâni acasă este evident că ritmul ei a avut de suferit, dar calitatea pe care o are poate compensa aceste pauze. Trebuie să avem însă răgaz cu ea. Sandy Barbosa este în recuperare după accidentarea musculară din Norvegia. Este pe drumul cel bun, vom vedea la ora jocului cu FTC dacă ne putem baza pe ea”, a declarat Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti, înaintea jocului cu unguroaicele.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele