Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

Cristina Neagu resimte programul aglomerat. ”Cred că nu exagerez dacă spun că o astfel de săptămână poate să-ţi afecteze întregul sezon”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20566971/1/cristina-neagu.jpg

Campioana României, CSM Bucureşti a obţinut o victorie foarte importantă în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut de Borussia Dortmund, cu scorul de 33-29. Nemţoaicele au început mai timid partida, dar au echilibrat jocul şi chiar au avut şansa de a egala pe final, dar ”tigroaicele” şi-au arătat valoarea şi au luat toate punctele.

Omul meciului a fost din nou Cristina Neagu. Cea mai bine plătită jucătoare din lume a reuşit să marcheze 11 goluri. Fără aruncările ei senzaţionale, CSM-ul cel mai probabil nu ar fi reuşit să obţină o victoria contra nemţoaicelor.

"Am acumulat foarte multă oboseală. Cred că nu exagerez dacă spun că o astfel de săptămână poate să-ţi afecteze întregul sezon. Dacă pierzi câteva meciuri în Liga Campionilor şi în campionat, te poţi îndepărta de obiective.

A fost o săptămână pe care nu ştiu cum să o descriu, sincer, enorm de grea. Am stat mai mult prin aeroport, am dormit foarte puţin. Se simte clar lucrul ăsta în jocul ăsta. Dar cred că am dat dovadă de caracter astăzi, chiar dacă ne-am chinuit un pic spre final.

 E o victorie foarte importantă pentru noi şi ţin să le mulţumesc oamenilor care au fost alături de noi. Şi datorită lor am reuşit să obţinem celor două puncte.

Avem o atmosferă foarte bună la echipă, vorbim, încercăm să venim cu energie. Avem câteva înfrângeri în acest sezon, dar nu sunt la scoruri mari. Încercăm, însă cred că oamenii ar trebui să vadă şi partea cealaltă.

Nu este simplu să performezi când nu te odihneşti, când joci din trei în trei zile sau chiar la două zile. Sunt multe lucruri nevăzute. Cel mai important este să rămânem sănătoase, pentru că este şi această situaţie cu COVID, mai apar cazuri, nu ai cum să te antrenezi",
a explicat Neagu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele