Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Criticat din interior, apărat din afară. Budescu, văzut unul din fotbaliştii importanţi din Casa Liga 1: ”O să fie din ce în ce mai bine”

FCSB Publicat pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20477467/1/fcsb-fk-viktoria-plzen-liga-campionilor-25-07-2017.jpg

Constantin Budescu a fost destul de criticat de patronul Gigi Becali în ultimul timp. A fost ”articulat” de omul de afaceri pentru indolenţă, pentru modul superficial în care tratează anumite momente de joc. Însă, Florin Prunea nu crede că mijlocaşul este afectat de spusele lui Becali.

În plus, fostul portar al ”Generaţiei de Aur” are cuvinte mari pentru Budescu, considerând că în scurt timp, în câteva săptămâni, va fi unul dintre cei mai buni jucători din Casa Liga 1.

Nu îl ating criticile, ţi-o garantez eu. Eu îl cunosc, l-am avut jucător când eram preşedinte la Astra. Budi are drumul lui. Trecând la partea sportivă, o să vedeţi, o să fie din ce în ce mai bine. Mai vorbim peste 2-3 săptămâni. O să îl vedeţi pe Budescu, sută la sută!

A venit înapoi într-un fotbal aici, la o readaptare la fotbalul nostru. Avem un fotbal atât de urât, cu tras de tricouri, cu simulări, cu… Crezi că e uşor să joci în România? Îţi spun eu că nu e uşor. Aici, oricine vine are probleme de adaptare. El a fost plecat acolo, acum s-a întors aici, se vede că lucrurile s-au schimbat. Poate că a avut şi are nevoie de perioada asta de readaptare la competiţia noastră. Dar Budescu este un jucător care în scurt timp eu cred că va face diferenţa şi va ajuta foarte mult FCSB-ul, dar felul lui de a fi… Nu are nicio treabă! Poate să îi zică (n.r. patronul) orice”, a spus Florin Prunea pentru ProSport.

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a din Casa Liga 1, în care a revenit de la 0-1. 

La final, Constantin Budescu a venit la declaraţii şi a vorbit deschis despre Gigi Becali, în contextul discuţiilor tensionate care au fost în spaţiul public.

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, totul este ok. Critici? Nu ştiu, după câteva zile a spus altceva (n.r Gigi Becali). Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să facem cât mai multe puncte. Ne-am văzut pe la bază şi am avut cu totul şi cu totul altă discuţie. Era total opus faţă de cum îl vedeţi la televizor. Noi trebuie să ne vedem de treabă şi la final trebuie să ne uităm la rezultat. Dacă azi am câştigat, înseamnă că ne-am făcut treaba. 

Toţi am rămas surprinşi de plecarea lui Edi Iordănescu, nu era cazul, dar s-a întâmplat. Am fost surprinşi, noi trebuie să ne vedem de treabă. Din păcate, viaţa antrenorilor depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate. 

Eu pot pleca în orice perioadă de transferuri, dar acum nu vreau să plec. Tocmai am venit! Noi sperăm să obţinem cât mai multe puncte până la play-off şi să fim cât mai aproape de CFR. Putem ţine pasul cu CFR, chiar dacă ei nu prea se încurcă. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off", a spus Budescu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele