Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Critici severe primite de CFR Cluj: ”Au fost aduşi jucători care nu pot să facă diferenţa!”. Marele minus al campioanei

CFR Cluj Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19632222/1/rps-6915.jpg

Lucian Goian, fost fundaş la CFR Cluj în sezonul 2015-2016, a criticat strategia de transferuri a ”feroviarilor” din ultima perioadă, despre care consideră că este concentrată pe aducerea unui număr mare de fotbalişti, care nu au însă calităţile necesare pentru a putea ajuta formaţia din Gruia.

Goian a spus că, din punctul său de vedere, campioana României suferă în special pentru că nu are un atacant care să marcheze aşa cum o făcea George Ţucudean, înainte să aibă problemele de sănătate cu inima, care l-au făcut să se retragă.

”La CFR Cluj s-a încheiat un ciclu. Au dispărut mulţi jucători, unii au plecat, unii au renunţat din diverse motive. Se simte lipsa unor jucători care au plecat şi care făceau diferenţa la CFR. De exemplu, Bordeianu, care avea un travaliu extraordinar.

Cred că CFR a greşit puţin. Anul trecut, când unii jucători treceau printr-o formă foarte bună, conducerea trebuia să le dea drumul. Aveau un buget bun pentru eventuale transferuri. Omrani era într-o perioadă foarte bună. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu el după, la fel şi Djokovic.

E doar o părere personală, dar, fără să supăr pe nimeni, în ultima perioadă CFR a început să transfere cantitate, nu calitate. Au transferat foarte mulţi jucători care nu se ridică la pretenţiile lor. Ar fi trebuit să transfere fotbalişti care să-i ajute. Au fost aduşi jucători care nu pot să facă diferenţa, cum e Vojtus, cum e Carnat.

CFR-ului îi lipseşte un marcator cum era George Ţucudean înainte de a avea acele probleme. Cred că şi în privinţa lui a greşit CFR că nu l-a dat. Cel mai mult se vede că CFR nu are un atacant. Rondon nu e marcator, nici Debeljuh nu e şi mă surprinde că n-au reuşit să găsească un astfel de atacant.”, a declarat Lucian Goian pentru la GSP.ro.

Patru înfrângeri a înregistrat CFR Cluj în ultimele cinci partide oficiale, printre care şi eşecul usturător în faţa italienilor de la AS Roma, scor 5-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele