Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Criză fără precedent la CSM Bucureşti! Gabriela Szabo: "Restanţele financiare sunt rezultatul vremurilor pe care le traversăm"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19520224/1/gabi-szabo.jpg

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se confruntă cu o criză financiară, pe fondul reducerii sprijinului financiar din partea Primăriei Capitalei, dar şi în contextul pandemiei de coronavirus. Handbalistele de la CSM au protestat faţă de neplata salariilor înaintea meciului cu Ferencvaros din Liga Campionilor. Gabriela Szabo, preşedintele clubului CSM Bucureşti, a oferit explicaţii pentru această situaţie fără precedent.

Duminică, CSM Bucureşti a învins-o pe Ferencvaros, scor 25-19, în grupele Ligii Campionilor. În semn de protest, jucătoarele au intrat pe teren cu tricouri albe pe care scria "Respectaţi-ne munca!", "Respectaţi-vă promisiunile!". 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19520224/2/protest-csm-bucuresti.png

Noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a spus că CSM Bucureşti trebuie să facă rost de bani din sponsorizări, dar va primi în continuare finanţare şi de la municipalitate.

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti traversează poate cea mai grea perioadă a existenţei sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti, principalul finanţator al clubului, a fost redus. Nimeni nu îşi poate închipui eforturile pe care conducerea CSM Bucureşti le-a făcut pentru a ţine sub control situaţia, care a cunoscut o nouă etapă dificilă odată cu declanşarea pandemiei la începutul acestui an...

Nu putem face niciun fel de comparaţie între ultimii doi ani, care au fost infernali, şi restul din istoria de 13 ani a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Cu toate acestea avem conştiinţa împăcată că am făcut tot ce a depins de noi ca lucrurile să meargă pe făgaşul normal. Au fost luate decizii foarte grele pentru ca echipa feminină de handbal, portdrapelul clubului, să îşi continue activitatea. Am renunţat la echipa feminină de volei, cea care ne-a adus atât de multe bucurii, la cea masculină de volei, dar şi la formaţia de rugby seniori a clubului nostru.

În van însă... Restanţele financiare cu care se confruntă întreg clubul, nu doar echipa feminină de handbal, restanţe financiare care există, nu le-am negat vreodată, nu sunt însă rezultatul erorilor mele şi ale colegilor mei, ci a vremurilor pe care, din păcate, le traversăm. Protestul echipei feminine de handbal din week-end poate fi înţeles, chiar dacă nu suntem de acord cu el. Nu voi înţelege însă niciodată de ce unii oameni caută permanent motive doar pentru a lovi în mine cu mârşăvie, cu o lipsă de respect cu care nu sunt trataţi nici măcar infractorii de drept comun”, a scris Gabriela Szabo pe Facebook.

Meciurile echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor la handbal feminin pot fi urmărite pe Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19520224/3/csm-bucuresti-ferencvaros.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele