Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Criză la Sepsi! Bogdan Mitrea: "Nu ne iese nimic. Am ridicat ştacheta anul trecut şi acum nu mai acceptăm înfrângerile"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 15 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20363376/2/rps3312.jpg

FC Argeş a câştigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, în etapa a cincea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Este prima victorie din acest sezon pentru echipa piteşteană, în timp ce Sepsi a suferit al treilea eşec la rând. Căpitanul echipei din Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea, a recunoscut că este un moment de criză pentru Sepsi.

Sepsi a jucat foarte slab şi şi-a creat puţine ocazii de gol. Cristi Dumitru (36’) şi Ioan Turda (62’) au înscris pentru FC Argeş.

În minutul 47, Sepsi putea să primească un penalty, după ce Tofan l-a împins pe Eder Gonzalez în careu. Arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue şi a provocat furia fanilor gazdelor.

În minutul 59, la scorul de 0-1, Sepsi a avut un gol anulat în mod eronat. Eder Gonzalez a şutat în bara transversală, de la marginea careului, apoi reuşita lui Ashkovski a fost anulată pentru ofsaid.

“Sunt multe de spus, când nu ai rezultate, nu-ţi iese nimic, e dureros. E doar vina noastră, dar trebuie să continuăm, e doar începutul campionatului. Nu ne-am aşteptat să începem aşa de prost, să nu ne iasă nimic, să nu dăm gol. Adversarul ne taxează la orice ocazie. Anul trecut n-am avut această perioadă. Pretenţiile sunt mari, e normal, şi din partea jucătorilor, şi din partea conducerii. Am ridicat ştacheta anul trecut şi acum nu mai acceptăm înfrângerile. Asta este, suntem bărbaţi, trebuie să trecem peste. Multe nu se leagă, când dăm gol se anulează. Suntem într-o perioadă în care nu e nimic cu noi. Trebuie să ne calmăm cu toţii şi să ne revenim”, a spus Bogdan Mitrea.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20363376/3/clasament-sepsi-final.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele