Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

CS Hunedoara, aproape de un succes istoric în Cupa României. Maxim: "Ne-am ridicat la nivelul FCSB. Schimbările au făcut diferenţa în prelungiri"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20404019/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021-2.jpg

FCSB s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 5-3, pe CS Hunedoara, echipă din liga a treia, după prelungiri, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim, şi-a felicitat echipa pentru efort şi a declarat că jucătorii de valoare de pe banca FCSB au făcut diferenţa.

La Hunedoara, în faţa a aproximativ 8.000 de spectatori, au marcat: Vlad (58’), Hergheligiu (70’), Simon (83’) / Stoica (19’, 50’), Oaidă (31’), Musi (95’), Valentin Gheorghe (98’).

"E frumos ce s-a întamplat. Am fost egalii FCSB-ului după 90 de minute şi am întors de la 3-0. Asta le-am spus şi jucătorilor, să nu-i respectăm mai mult decât trebuie. Una peste alta, mă bucur că am făcut un meci bun şi ne-am ridicat la nivelul unui adversar din Liga 1. Am crezut în revenire şi le-am spus şi jucătorilor. În prelungiri, diferenţa a fost făcută la schimbări. Noi am introdus jucători născuţi în 2004, 2005, s-a văzut diferenţa. Calităţi au, dar nu au ritmul necesar pentru a face faţă într-un meci cu FCSB, care are jucători cu calitate.

A fost un eveniment pentru oraşul nostru, tot ce s-a întâmplat. Mă bucură şi le spun jucătorilor în fiecare zi că ei au făcut asta. Am făcut lucrurile să se mişte în oraşul ăsta", a spus Florin Maxim.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele