Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1. Finalul a fost unul absolut nebun. Penalty ratat şi gol marcat imediat

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20439107/1/bot-chi.jpg

CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1, la capătul unei întâlniri care nu promitea prea multe. Nu au existat ocazii mari până pe final, când s-a declanşat nebunia. Întâlnirea a fost în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. 

Prima reuşită a partidei a fost semnată de Guilherme Garutti, în minutul 60. Brazilianul a înscris cu capul, ca urmare a unei lovituri de colţ. Oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea abia în minutul 90+1, prin Racoviţan. 

Reuşita a venit imediat după ce au ratat şi un penalty. Ducan a avut o intervenţie de excepţie.

Pentru FC Botoşani a fost a 4-a remiză consecutivă. 

CS Mioveni - FC Botoşani 1-1, LIVE pe Look Sport şi PrimaPlay

Min. 90+4: Ocazie uriaşă Mioveni! Andrei Cristea a trimis din nou în bară, din lovitură liberă.

Min. 90: GOOOOL!!! Oaspeţii au reuşit să înscrie la scurt timp după ratarea penalty-ului, prin Răcoviţan.

Min. 88: INCREDIBIL! FC Botoşani a ratat penalty. Ducan a avut o intervenţie magnifică.

Min. 87: Ocazie mare Botoşani! Finalul este tensionat. Mingea deviată dintr-un şut puternic s-a oprit tot în bara transversală.

Min. 84: Ocazie mare Mioveni! Garutti a trimis din nou cu capul extrem de periculos. Mingea s-a oprit în bara transversală, portarul nu a avut nicio şansă de a apăra.

Min. 77: Ocazie Botoşani! Jaja Silva a trimis un şut bun de la mare distanţă. Mingea a trecut puţin peste transversală.

Min. 60: GOOOOLL MIOVENI! Brazilianul Garutti trimite cu capul din corner, în plasa laterală, şi reuşeşte să-l învingă pe Pap.

Min. 55: Ocazie mare Mioveni! Blănaru a fost lansat foarte bine, apoi a trecut de un adversar şi a reuşit să intre în careu, dar execuţia finală nu a fost strălucitoare.

Pauză - o prima repriză modestă a celor două formaţii.

Min. 45+1: Ocazie mare Botoşani! Ongenda a trimis un şut superb din lovitură liberă, doar intervenţia pe măsură a lui Ducan a făcut ca scorul să rămână neschimbat. A fost cea mai mare ocazie a primei reprize.

Min. 39: Ocazie Mioveni! Cu puţină şansă, Sanoh putea scăpa singur cu portarul după un contraatac, i-a lipsit puţin viteza.

Min. 22: Ocazie Mioveni! Rusu trimite pe spaţiul porţii, dar execuţia nu este suficient de bună pentru a-i pune probleme portarului.

Min. 3: Sila trimite un şut puternic, puţin pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start

  • CS MIOVENI: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Şerbănica - Sanoh, Rusu, Blănaru
  • REZERVE: Popescu, Burnea, Cristea, Iacob, Cierpka, Rădescu, Toma, Coşereanu, Massaro
  • ABSENT: Buziuc (suspendat)
  •  
  • FC BOTOŞANI: Pap - Braun, Răcoviţan, Tchakonte, Şeroni - Tircoveanu, Edjouma, Ongenda - Santos, Sila, Kage
  • REZERVE: Contra, Patache, Dragu, Croitoru, Florescu, Silva, Fili, Petkovski, Lupeta
  • ABSENŢI: Papa, Ţigănaşu (suspendaţi)

Săptămână grea pentru formaţia argeşeană

CS Mioveni este, poate, clubul din România care a anunţat şi tot rectificat cel mai mult eventuale retrageri din campionat şi desfiinţări. Cel mai recent exemplu este cel de după partida cu FCSB, când conducerea anunţa că scoate echipa din Casa Liga 1. Acum s-a răzgândit şi a anulat decizia.

Iată ce a declarat Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director CS Mioveni, pentru GSP, despre anularea retragerii din campionat după partida cu FCSB.

Nu e uşor să iei o asemenea decizie (n.a. - cea a retragerii), e destul de dificil. Dar dacă lucrurile nu se vor aşeza, e posibil orice. Noi am făcut ieri (n.a - miercuri) încă un memoriu către Federaţia Română de Fotbal şi CCA, în care am specificat meciurile în care au fost grave greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, cu Chindia şi cu FCSB.

Am specificat că, dacă nu se vor lua măsuri corespunzătoare, ne vom adresa FIFA şi UEFA. De asemenea, ca semn de protest, conducerea, angajaţii clubului şi jucătorii vor purta la fiecare meci o banderolă albă în semn de protest faţă de ce ni s-a întâmplat.

Cam acestea sunt măsurile. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta, iar greşelile vor fi cât mai puţine împotriva echipei noastre”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele