Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

CS Mioveni, învârtită pe degete de conducere după propriile impulsuri de moment. Joaca de-a retragerea, la un nou capitol

CS Mioveni Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20437951/1/cs-mioveni-2021.jpg

CS Mioveni este, poate, clubul din România care a anunţat şi tot rectificat cel mai mult eventuale retrageri din campionat şi desfiinţări. Cel mai recent exemplu este cel de după partida cu FCSB, când conducerea anunţa că scoate echipa din Casa Liga 1. Acum s-a răzgândit şi a anulat decizia.

Nu e nici prima dată şi, cel mai probabil, nici ultima dată când profesioniştii oameni din structurile de conducere ale Mioveniului se joacă şi se distrează cu cuvintele, fără să se gândească la faptul că zeci de jucători, staff tehnic şi aşa mai departe ar rămâne fără locuri de muncă. În plus, dacă tot se pledează pentru faptul că fotbalul e făcut pentru suporteri, ce să mai zicem de ei?

Nu e ca şi cum ar avea Mioveni prea mulţi fani în adevăratul sens al cuvântului, dar cu siguranţă au tot avut emoţii în ultimii ani, prin declaraţiile hazardate ale conducătorilor. Şi sezonul trecut, când echipa se afla în Liga 2, Ion Georgescu, chiar primarul Mioveniului, se juca şi el cu cuvintele şi anunţa că vrea să oprească finanţarea publică din pricina faptului că rezultatele nu îi erau pe plac.

Iată ce a declarat Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director CS Mioveni, pentru GSP, despre anularea retragerii din campionat după partida cu FCSB.

Nu e uşor să iei o asemenea decizie (n.a. - cea a retragerii), e destul de dificil. Dar dacă lucrurile nu se vor aşeza, e posibil orice. Noi am făcut ieri (n.a - miercuri) încă un memoriu către Federaţia Română de Fotbal şi CCA, în care am specificat meciurile în care au fost grave greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, cu Chindia şi cu FCSB.

Am specificat că, dacă nu se vor lua măsuri corespunzătoare, ne vom adresa FIFA şi UEFA. De asemenea, ca semn de protest, conducerea, angajaţii clubului şi jucătorii vor purta la fiecare meci o banderolă albă în semn de protest faţă de ce ni s-a întâmplat.

Cam acestea sunt măsurile. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta, iar greşelile vor fi cât mai puţine împotriva echipei noastre”. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele