Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

CSA Steaua analizează cererea FCSB de a juca pe stadionul din Ghencea. Răzvan Bichir: "Respectăm legea. Vom ţine cont de părerea suporterilor"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20334576/1/stadion-steaua.jpg

Comandantul clubului Steaua, Răzvan Bichir, a anunţat că analizează cererea FCSB pentru ca vicecampioana Ligii 1 să joace pe noul stadion din Ghencea, recent inaugurat. Bichir a subliniat că va respecta legea privind închirierea arenei, dar va ţine cont şi de poziţia fanilor.

Gigi Becali a anunţat iniţial că nu mai vrea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea, din cauza fanilor. Totuşi, FCSB nu are un stadion propriu şi nu poate să joace toate meciurile din acest sezon pe Arena Naţională. Totodată, noul stadion Arcul de Triumf nu are toate avizele necesare şi nu poate fi închiriat de către ‘roş-albaştri’.

FCSB şi CSA sunt în conflict juridic privind palmaresul Stelei, iar fanii nici nu concep ca FCSB să joace în Ghencea. "În Ghencea doar Steaua" şi "Luptaţi pentru club sau nu mai aveţi viaţă cu noi" au fost bannerele afişate pe stadion de către ultraşii din Peluza Sud Steaua.

"Gigi Becali a făcut într-adevăr cerere să joace pe stadionul Steaua. Analizăm la nivelul clubului toate portiţele legale prin care putem acţiona. După cum ştiţi noi respectăm legea. Amortizarea cheltuielilor nu înseamnă dacă intră domnul Becali sau nu. Sau o altă entitate. Nu este vorba despre o echipă sau un om, este vorba despre o investiţie publică pe care noi căutăm să o amortizăm prin organizarea de spectacole atât sportive, cât şi culturale.

Suporterii Stelei cred că îşi doresc ceea ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare foarte bună cu ei, suntem o familie, orice hotărâre vom lua, vom ţine cont şi de părerea suporterilor. Cel mai bine este ca Steaua să poată promova, ca acel stadion să fie rentabil, ca Steaua să producă valori şi să ne bucurăm la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, bineînţeles că vom respecta legea", a sus Răzvan Bichir.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele