Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

CSA Steaua nu a găsit o soluţie privind dreptul de promovare în Liga 1. Răzvan Bichir: "Analizăm toate căile legale. Obiectivul este câştigarea Cupei"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20334768/1/bichir-steaua.jpg

Comandantul clubului Steaua, Răzvan Bichir, a anunţat că obiectivul echipei de Liga a 2-a rămâne câştigarea Cupei României, în contextul în care nu a fost găsită o soluţie pentru a obţine drept de promovare în Liga 1.

‘Roş-albaştrii' nu vor putea să avanseze în Liga 1 la finalul sezonului 2021-2022, întrucât clubul nu şi-a schimbat statutul juridic. FRF a informat că Legea Sportului în vigoare nu prevede posibilitatea cluburilor de drept public de a fi membre ale ligilor profesioniste. Chiar dacă UEFA permite participarea echipelor departamentale în cupele europene, Steaua nu poate evolua în Liga 1 sub actuala formă (sub tutela MApN).

"Să aşteptăm să înceapă şi Liga a 2-a. Eu zic că avem un lot foarte bun. Obiectivul de anul acesta va fi clasarea în play-off şi câştigarea Cupei României. Da, trofeul Cupei României. Este un obiectiv greu de realizat, dar asta ne dorim. Nu este o presiune pe Opriţa, el trebuie să îşi facă datoria de antrenor şi să obţină performanţe.

Am venit şi am comunicat că momentan nu putem promova. Căutăm căile legale pentru a promova şi în momentul în care le vom găsi, vom veni şi vom comunica ceea ce avem de făcut. Analizăm toate căile legale Nu am găsit până acum o soluţie, le punem în balanţă pe toate, nu putem ieşi cu o comunicare oficială. Astăzi nu putem promova şi căutăm toate soluţiile legale", a declarat Bichir.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele