Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

CSA Steaua, răpusă de o echipă cu antrenor de 31 de ani. ”Până la urmă sunt tot trei puncte, nu am câştigat şase”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20391448/1/militaru.jpg

Unirea Dej a produs marea surpriză a etapei din Liga 2. Ardelenii s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la CSA Steaua, formaţie neînvinsă până la disputa de sâmbătă.

Elevii lui Daniel Opriţa au deschis scorul în startul partidei, prin Buhăescu, dar totul s-a rupt pentru ”militari”, după ce căpitanul Bărbulescu a fost eliminat, pentru un fault din postura de ultim apărător. Cu un om în plus, cei de la Dej au întors partida, graţie a două centrară, finalizate de Burdeţ şi Manole.

Ardelenii sunt conduşi de pe banca tehnică de Dragoş Militaru, un antrenor de doar 31 de ani, care ar putea lejer să evolueze pe teren. Acesta a declarat că sunt trei puncte extrem de importante pentru nou promovată şi speră ca elevii săi să rămână la acelaşi nivel.

”Am jucat foarte bine, asta a contat în primul rând. În al doilea rând, ca să fac o mică glumă, la 20 de ani după ce au căzut Turnurile Gemene, astăzi am reuşit să provocăm prima înfrângere a Stelei. Până la urmă sunt tot trei puncte, nu am câştigat şase puncte. Am luat trei puncte, foarte importante pentru noi în economia clasamentului şi pentru moral, după ultimele etape.

Jocul a fost foarte bun, cu excepţia primelor zece minute. A fost o singură fază care, nu ştiu, o să o analizăm, ne uităm pe video, dar, în rest, 75-80 de minute am fost echipa mai bună astăzi”,
a declarat Militaru, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele