CSABA LASZLO A LUAT FOC DUPĂ CE ECHIPA SA A FOST ÎNGENUNCHEATĂ CU AJUTORUL UNUI PENALTY INVENTAT DE ARBITRU - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

CSABA LASZLO A LUAT FOC DUPĂ CE ECHIPA SA A FOST ÎNGENUNCHEATĂ CU AJUTORUL UNUI PENALTY INVENTAT DE ARBITRU

Sepsi a pierdut pe National Arena, 1-2 cu FCSB, dar ardelenii pot invoca greșeala de arbitraj comisă de centralul Horațiu Feșnic, care a acordat gratuit un penalty pentru echipa lui Gigi Becali. Antrenorul Csaba Laszlo nu a trecut peste acest lucru și a adus în discuție decizia arbitrului clujean care a influențat rezultatul partidei. Laszlo a mai afirmat că jucătorii FCSB-ului i-ar fi spus că nu a fost penalty, fără să dea însă nume.

„Dacă şi jucătorii de la FCSB, după meci şi aici la microfonul tău spun că nu a fost penalty, că trebuia să ia cartonaş galben, atunci nu e decizie controversată. Nu era penalty şi de acolo au venit înapoi în joc. Dacă aşa e fotbalul aici, trebuie să acceptăm. Numai să ştiţi că jucătorii care joacă pe teren îşi fac treaba aşa cum trebuie, atunci şi oamenii care trebuie să cunoască regulamentul trebuie să fie profesionişti”, a spus Laszlo, în direct la emisiunea Fotbal all inclusive, pe Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine