Ultima oră
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar

CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup

Baschet Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19412887/1/a2.jpg


CSM CSU Oradea intenţionează să participe în cupele europene în sezonul 2020/21, astfel că au fost transmise, luni, către birourile FIBA Europe, toate documentele solicitate de organismul european pentru aplicarea la un loc în FIBA Europe Cup, informează clubul bihorean.
 
Astfel, în perioada următoare, forul amintit va analiza documentaţia transmisă de clubul român, iar la sfârşitul lunii se va anunţa lista completă a participantelor în ediţia 2020/21 a competiţii.
 
Dacă va fi acceptată pe tabloul competiţiei, CSM CSU Oradea va înregistra cea de-a şaptea participare în cupele europene din istorie.
 
FIBA Europe a stabilit că data limită pentru înscrierea în FIBA Europe Cup este 27 iulie. Ulterior, va fi anunţată lista completă a echipelor, respectiv modul în care acestea vor accesa competiţia. Tragerea la sorţi pentru turul preliminar şi grupele primei faze din FIBA Europe Cup se va desfăşura în data de 18 august.
 
Potrivit calendarului, turul preliminar al FIBA Europe Cup – ediţia 2020/21 se va juca în perioada 23-30 septembrie. Sezonul regulat urmează să demareze la 14 octombrie.
 
Similar ediţiilor anterioare, pentru a oferi un nivel competiţional cât mai ridicat, dar şi o participare internaţională de durată mai multor echipe, FIBA Europe va permite echipelor eliminate în preliminariile Basketball Champions League să se alăture FIBA Europe Cup, din faza grupelor, dacă echipele respective îşi doresc acest lucru.
 
Consiliul Director al FR Baschet a decis, la 19 mai, îngheţarea Ligilor Naţionale, feminină şi masculină, fără acordarea titlurilor de campioană, cu clasamentele în vigoare la data întreruperii, 8 martie.
 
Astfel, liderul Ligii Naţionale la data întreruperii competiţiei, în 8 martie, adică U Banca Transilvania Cluj, va juca în Basketball Champions League, iar echipele de pe locurile 2-3, adică CSM Oradea şi CSU Sibiu, în FIBA Europe Cup.
mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele