Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

CSM Oradea permite doar persoanelor vaccinate accesul la meciul/meciurile cu ”U” BT Cluj, din finala Ligii Naţionale

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20243216/1/ubt-csm.jpg

Clubul CSM Oradea a anunţat, sâmbătă seară, că la meciul 3 şi, posibil meciul 4, cu U BT Cluj, din finala Ligii Naţionale, va fi permis în sală doar accesul spectatorilor vaccinaţi. Decizia a fost luată pentru a avea cât mai mulţi fani prezenţi în tribune, în condiţiile în care U BT Cluj are 2-0 la general şi mai are nevoie doar de o victorie pentru a câştiga titlul naţional.

”Suntem bucuroşi că ne întoarcem în propria noastră sală şi vom avea posibilitatea de a avea publicul în tribune, pentru prima dată după mai bine de un an. Scopul nostru ca şi club este să avem un număr cât mai mare de suporteri în tribune. Pe baza discuţiilor cu reprezentanţii autorităţilor, respectiv în conformitate cu actualele normative, am avut de ales între a permite accesul la 25% din capacitatea sălii cu participarea persoanelor vaccinate, dar şi pe bază de test, respectiv 100% din capacitatea sălii, însă condiţionat de faptul că este permis accesul exclusiv al persoanelor adulte vaccinate”, a explicat directorul CSM Oradea, Şerban Sere.

Potrivit acestuia, a fost aleasă ”o variantă legală”, adică permiterea accesului spectatorilor vaccinaţi în proporţie de 100%.

”Clubul nostru a optat pentru varianta a 2-a, cea cu capacitate maximă, în condiţiile descrise de actul normativ în vigoare. Scopul nostru este de a respecta fanii şi de a-i avea în deplină siguranţă alături de echipa lor favorită. Totodată am făcut demersuri pentru a organiza un centru de vaccinare pentru persoanele care nu au făcut vaccinul până la această oră şi pe baza informaţiilor obţinute de la autorităţi ni s-a comunicat că acestor persoane li se va permite accesul în sală. Organizarea acestui centru de vaccinare are scopul de a ajuta un număr cât mai mare de oameni să aibă posibilitatea de a asista la meciul/meciurile echipei noastre”, a mai spus Sere.

Fanii care nu pot fi prezenţi în sală, pentru că optează să nu se vaccineze, ”sunt invitaţi pe platoul din faţa Arenei Antonio Alexe, acolo unde va fi instalat un ecran de mari dimensiuni pe care va fi transmis meciul de marţi şi, dacă va fi nevoie, meciul de joi”.

U Banca Transilvania Cluj şi CSM Oradea se confruntă în finala Ligii Naţionale, scorul general fiind 2-0, după reuşitele de pe teren propriu ale clujenilor, cu 73-62 şi 103-80.

Seria se mută la Oradea, în 15 şi 17 iunie, iar al cincilea meci, decisiv, ar urma să aibă loc, din nou, la BT Arena.

Prima echipă care adună trei victorii câştigă titlul naţional.

Sala Antonio Alexe din Oradea are o capacitate de 2.500 de locuri. În situaţia permiterii accesului fanilor în toate condiţiile prevăzute de lege ar fi fost posibil să fie ocupate doar 625 de locuri, adică 25% din capacitatea arenei. La Cluj-Napoca, BT Arena, cu 9.000 de locuri disponibile la meciurile 1 şi 2, gazdele au oferit accesul tuturor fanilor care se încadrează în prevederile legale, în limita a 25% din capacitatea sălii, adică 2.500 de fani la fiecare meci.

În sezonul anterior, titlul naţional nu a fost decernat din motive pandemice, după ”îngheţarea” campionatului, iar la acel moment lider era U BT Cluj, în timp ce echipa CSM Oradea se clasa pe locul secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele