Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

”Cu experienţa lui aveam şanse mult mai mari”. Propunere surprinzătoare pentru postul de selecţioner

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20434244/1/radoi.jpg

Se pregăteşte numirea unui nou antrenor la naţionala mare în birourile Federaţiei Române de Fotbal, iar de când Mirel Rădoi a făcut anunţul categoric al plecării se tot vehiculează nume.

Ioan Andone vine cu o propunere surpriză. Este vorba despre Mircea Lucescu, care în prezent este lider în Ucraina cu Dinamo Kiev. Experimentatul tehnician se pregăteşte de un duel de foc în grupele Champions League, contra celor de la Barceona.

„Era bun nea Mircea (n.r.- Mircea Lucescu) la echipa naţională. Cu experienţa lui aveam şanse mult mai mari decât cu oricare antrenor”, a declarat Andone, pentru DigiSport.

Vasile Miriuţă nu înţeleger decizia lui Mirel Rădoi

Decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la echipa naţională a României dă în continuare naştere reacţiilor pro sau contra, iar Vasile Miriuţă şi-a spus şi el părerea, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport. Fostul antrenor al lui Dinamo crede că hotărârea selecţionerului e una pripită şi că nu îşi avea rostul într-un astfel de moment bun pentru România.

Miriuţă şi-ar fi dorit să îl vadă pe Mirel Rădoi la naţională cel puţin până după meciurile de baraj, în cazul în care România va termina pe locul 2 în grupa de calificare.

Am rămas surprins, mai ales că am văzut şi meciul cu Armenia. Nu ştiu ce să cred, dar consider că Mirel nu s-a hotărât acum, ci de mai mult timp. Poate că acele critici din trecut l-au influenţat. Sută la Sută nu a luat decizia după acest meci şi nu cred că se întoarce. La cum îl cunoaştem, nimeni nu îl poate convinge să se răzgândească.

Ai două meciuri, cele de baraj, în urma cărora poţi merge la Mondial, dar e decizia lui. Cred că e o ruptură între el şi FRF. Nu poţi să iei o astfel de decizie după o victorie, după un joc bun al echipei. Cred că era mai bine să câştige ultimele partide din grupă şi să meargă şi la baraj.

Zidane era criticat la Real Madrid, Ancelotti la fel şi aşa mai departe, dar trebuie să accepţi. Sunt sigur că Mirel va începe să înveţe că şi criticile sunt bune. Eu eram pro Mirel Rădoi, îmi doream să rămână la naţională”, a declarat Miriuţă în emisiunea Fotbal Look, pe Look Sport.


 
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri