Ultima oră
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen
VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala
”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu ”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.

Cu foame de bani, dar cu un joc perfect. VIDEO: Dinamo - Viitorul 3-0. ”Câinii” merg mai departe în Cupa României, dar Cosmin Contra este pe picior de plecare

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19633238/1/din-vi.jpg

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României, după un meci perfect contra celor de la Viitorul Constanţa, câştigat cu scorul de 3-0. Fotbaliştii au arătat o poftă de joc incredibilă, în ciuda faptului că antrenorul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea, chiar înainte de fluierul de start.

Fabbrini a fost omul meciului, italianul a marcat de două ori, iar cealălalt gol a fost semnat de Deian Sorescu.

--------------------------

Dinamo - Viitorul 3-0 (Fabbrini 11, 88, Sorescu 14), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

Dinamo: Rene Hinojo – Sorescu, Puljic, R. Grigore, I. lopez – Anton, Răuţă – J. Camara, Măgureanu, Fabbrini – Nemec
Rezerve: Mejias, A. Radu, B. Valle, A. Gonzalez, Borcea, Abdoulaye Ba, Bani, A. Garcia, Achim
Antrenor: Cosmin Contra

Viitorul: Căbuz – Boboc, Dobrosavlevici, Ortega Martinez, de Nooijer – Gaztanaga, Artean – Ciobanu, G. Iancu, Măţan – Luckassen
Rezerve: Cojocaru, Dussaut, Mladen, G. Ganea, C. Matei, A. Georgescu, Ely Fernandes, A. Stoian
Antrenor: Ruben de la Barrera

Minutul 90+3: Dinamo câştigă cu 3-0 şi merge în optimile Cupei României.

Minutul 88: GOL Dinamo! Fabbrini face ”dubla”, cu după o pasă a lui Anton. Italianul a trecut elegant de Stoian şi a finalizat din unghi, portarul Căbuz fiind spectator.

Minutul 86: Sorescu pătrunde în forţă şi trimite la întâmplare în faţa porţii, Nemec nu poate ajunge la timp, iar mingea se scurge în out.

Minutul 84: George Ganea şutează de la 30 de metri mult pe lângă poartă.

Minutul 80: Gaztanaga primeşte cartonaşul galben pentru proteste.

Minutul 78: Ante Puljic şi George Ganea s-au lovit cap în cap. Medicii au intervenit rapid, iar cei doi au putut juca în continuare.

Minutul 77: Gabi Iancu primeşte un balon în careu, dar atacantul celor de la Viitorul ratează faza, încearcă să centreze către Luckassen, dar mingea se duce mult peste poartă.

Minutul 64: În timp ce Marius Avram era ocupat cu conflictul dintre Sorescu şi de Noojer, Cosmin Contra a venit lângă marginea terenului şi a început să se certe pe un ton ridicat cu Gabi Iancu, care i-a replicat în termeni duri.

Minutul 64: Sorescu şi de Noojer încep să se certe din senin aproape de centrul terenului, dar arbitrul îi împacă pe cei doi fără să dea cartonaş galben.

Minutul 54: Dinamo ratează o şansă uriaşă. Borja Valle îi pasează lui Fabbrini, care trimite la Sorescu. Marcatorul golului de 2-0 trimite pe poartă, lăsat singur în careu de fundaşi adverşi, dar Căbuz respinge, dpă ce balonul l-a lovit pe Nemec în picior.

Minutul 51: Paul Anton bate tare o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea îl loveşte pe Nemec, aflat în zid şi ricoşează sub transversală, Căbuz fiind pe punctul de a încasa un gol bizar.

Minutul 47: Fabbrini este periculos şi în a doua repriză. Şutul italianului este prins fără emoţii de Căbuz.

Minutul 46: Contra face prima schimbare. Borja Valle îi ia locul lui Măgureanu.

Minutul 45+1: Pauză! Dinamo conduce cu scorul de 2-0.

Minutul 40: Gabi Iancu încearcă o finalizare la colţul lung din întoarcere, dar Rene prinde fără emoţii.

Minutul 39: Dinamo atacă din nou cu multă furie. Fabbrini pătrubde în careu, dar defensiva celor de la Viitorul respinge cu greu, mingea ajunge la Isma Lopez, care trage din exteriorul careului pe lângă poartă.

Minutul 38: Sorescu şutează în forţă de la 25 de metri, portarul Căbuz prinde fără emoţii.

Minutul 27: Dublă ocazie pentru Dinamo. Totul pleacă de la devierea pe spate a lui Nemec, Puljic se trezeşte singur cu Căbuz, dar portarul îl blochează, mingea ajunge la Paul Anton, care trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 20: Meciul se calmează, Viitorul încearcă să preia frâiele partidei, dar acţiunile lor ofensive nu pun mare pericol.

Minutul 14: GOL Dinamo! Fază perfectă făcută de Dinamo. Măgureanu combină perfect cu Nemec. Slovacul trimite la Camara, care îl găseşte perfect pe Sorescu, iar apărătorul finalizează fără probleme.

Minutul 11: GOL Dinamo! Diego Fabbrini trimite direct în vinclu, din exteriorul careului. Căbuz nu a avut reacţie şi s-a uitat cum mingea se duce sub transversală.

Minutul 4: Acelaşi Camare are o şansă uriaşă. Pătreunde în careu şi recepţionează perfect o pasă a lui Fabbrini, portarul de la Viitorul este bătut, dar mingea se scurge prin faţa porţii, Sorescu fiind aproape să atingă balonul şi să îl trimită în poartă

Minutul 3: Prima ocazie periculoasă a partidei. Cama recepţionează la marginea careului şi trage din întoarcere, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Căbuz.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”.

-------------------------------------------

Capul de afiş al şaisprezecimilor Cupei României este meciul  Dinamo – Viitorul, programat sâmbătă, de la ora 20.45 şi transmis în direct de Look Sport+.

Cei de la Dinamo au nevoie disperată de un succes, contrei unei formaţii care are un start de sezon de asemenea mult sub aşteptări. Pentru Cosmin Contra ar putea fi ultima partidă pe banca ”câinilor”, fostul selecţioner a intrat în colimtoriul conducerii spaniole, după o serie de critici publice aduse acestora, pentru situaţia financiară catastrofală, unele salarii fiind neplătite şi de 4 luni.

Echipele de start:

Dinamo: Rene Hinojo – Sorescu, Puljic, R. Grigore, I. lopez – Anton, Răuţă – J. Camara, Măgureanu, Fabbrini – Nemec
Rezerve: Mejias, A. Radu, B. Valle, A. Gonzalez, Borcea, Abdoulaye Ba, Bani, A. Garcia, Achim
Antrenor: Cosmin Contra

Viitorul: Căbuz – Boboc, Dobrosavlevici, Ortega Martinez, de Nooijer – Gaztanaga, Artean – Ciobanu, G. Iancu, Măţan – Luckassen
Rezerve: Cojocaru, Dussaut, Mladen, G. Ganea, C. Matei, A. Georgescu, Ely Fernandes, A. Stoian
Antrenor: Ruben de la Barrera

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele