Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

"Cu puţine eforturi puteam să-l aducem şi pe Messi!" Radu Banciu, despre transferul anului în piaţa media: Florin Călinescu la PrimaTV

Special Publicat pe 24 sep 2021
mail-share icon Email



Florin Călinescu a intrat în echipa PrimaTV, acolo unde va realiza o emisiune începând cu luna octombrie. Realizatorul TV va face în acelaşi timp parte din top managementul Grupului Clever şi se va implica activ în dezvoltarea conţinutului autohton de calitate.

Mutarea a fost comentată şi de Radu Banciu în cardul emisiunii Fotbal All Inclusive.

"Înainte de a intra în subiect aş aduce totuşi câteva precizări în legătură cu venirea maestrului Florin Călinescu în trustul din care şi noi facem parte. Salutăm această venire a marelui nostru realizator de televiziune. A fost ţinută secret mai mult timp... După cum vedeţi se colecţionează vedetele în acest trust în momentul de faţă. Fără să ne lăudăm prea mult, cred că am ajuns deja pe prima poziţie în clasament, în condiţiile în care sunt 4 sau 5 vedete de nivel naţional cel mai ridicat aş spune.

Cred că un pic, dacă mai făceam nişte eforturi, cred că puteam să-l aducem şi pe Messi şi asta ar fi pus capac în totalitate acestor acţiuni.

Nu deschid subiectul ca să bat apa-n piua sau să periu cizmele cuiva. Vreau să spun că am avut onoarea, şansa să lucrez cu maestrul Călinescu în câteva rânduri şi n-a fost neapărat o experienţă reuşită. De exemplu la Sport Total, puţină lume ştie... Nici nu apare acea perioadă în biografia marelui nostru actor, care rămâne una destul de gri în istoria colaborării sale cu presa. El fusese numit atunci "Dumnezeu". El nu era redactor şef, director... Era un ziar, aproape o fiţuică putem să-i spunem, care s-a lansat în 2005 şi a murit în 2007 aşa cum moare o gogoşerie, cu un simplu afiş în geam... Deşi potenţial exista la vremea respectivă. A fost o mişcare inimoasă, cu jurnalişti talentaţi. A fost cea mai bună tovărăşie jurnalistică de care am avut parte [...]

De data asta va fi o cu totul altă provocare. El vine târziu într-o televiziune unde se mai fac încă lucruri, singura televiziune din România care mai mişcă în momentul de faţă, PrimaTV, dar într-un moment în care televiziunile sunt pe moarte. Vă amintesc că inclusiv şeful Netflix a mai dat maxim 20 de ani televiziunii mondiale... Aceasta e prima întrebare dacă nu cumva e prea târziu pentru aşa ceva. Şi depinde cât se va implica, pentru că înţeleg că va avea şi o poziţie în conducere ceea ce e o veste interesantă. Ăsta e un rol unde, care are ochi evident ca antrenorul care n-a antrenat niciodată, dar care se pricepe la fotbal... Aşa e şi el: nu poţi să spui că nu ştie dacă ai talent sau nu. Un ochi implicat al lui ar fi un mare câştig, mai mult decât o emisiune tv. Nu suntem naivi să credem că Florin Călinescu ar mai rupe norii cu o emisiune TV în 2021", a declarat Radu Banciu.

Celebrul om de televiziune Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever. Totodată, într-o primă etapă, din această toamnă, cunoscutul om de televiziune va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV şi primaplay.ro . Prima apariţie a lui Florin Călinescu va fi în studioul fotbalistic, de la ora 20.00, dinainte de meciul difuzat sâmbătă, 25 septembire, de Prima TV, cel dintre FCSB şi Academica Clinceni, urmând ca acesta să comenteze, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.


Fotbal All Inclusive e LIVE pe Look Sport şi www.primaplay.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele