Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Cu siguranţă Cristiano este mai rapid decât mine”. Legenda sprinturilor, impresionată de Cristiano Ronaldo

Special Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19594350/1/rona-bolt.jpg

Multiplul campion mondial şi olimpic al sprintului, Usain Bolt a avut cuvinte de laudă despre condiţia fizică a lui Cristiano Ronaldo, care este ultra-fit şi la aproape 36 de ani.

Jamaicanul este un fan al lui Manchster United, iar de când ”diavolii” l-au adus pe Ronaldo a început să îl admire.

"Cu siguranţă Cristiano este mai rapid decât mine. Pentru mine, el se antrenează în fiecare zi, este un super atlet. El este mereu la cel mai înalt nivel în acest joc (fotbal), lucrează din greu şi este concentrat. În acest moment cred cu siguranţă că ar fi mai rapid decât mine.", a declarat Usain Bolt, pentru Marca Sport Weekend.

Usain Bolt deţine recordul mondial la 100 de metri. Sprinterul a alergat în 9,58 secunde, în 2009, în finala Campionatului Mondial de la Berlin.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele