Ultima oră
"Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start "Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start
Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League
VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!" VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!"
Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani
Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei
Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei! Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei!

CULIO EXPLICĂ CE TREBUIE SĂ FACĂ CFR CA SĂ SE CALIFICE ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. „SĂ JUCĂM CU CELTIC CA ÎN REPRIZA A DOUA CU LAZIO”

Europa League Publicat pe 29 nov 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19232032/1/culio.jpg

CFR a pierdut în deplasarea de pe „Olimpico”, 0-1 cu Lazio, dar a făcut un joc consistent în repriza secundă, când a ratat o mulţime de ocazii. În schimb, campionii României au avut o evoluţie mai palidă în primele 45 de minute. Atunci s-a făcut diferenţa, spune Emanuel Culio, care nu-şi explică motivele pentru care el şi colegii săi au jucat mai slab în prima repriză.

„Chiar nu ştiu de ce am jucat aşa în prima repriză. În repriza a doua, echipa a fost incredibilă! Am avut 4-5 ocazii mari, dar n-am putut marca. Dar în partea a doua CFR a avut multă personalitate. Dacă jucăm aşa cu Celtic, ca în repriza a doua cu Lazio, ne calificăm! Însă dacă jucăm ca în prima repriză, chiar nu avem nicio şansă”, a spus argentinianul, în direct pe Look Plus.

CFR Cluj are nevoie de un punct în ultimul meci, pe 12 decembrie, acasă, cu Celtic, pentru a se califica în primăvara europeană. CFR poate accede în 16-imile Europa League chiar şi cu o înfrângere în ultima partidă, dar cu condiţia ca Lazio să nu câştige în Franţa, în faţa celor de la Rennes.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele