CULIO EXPLICĂ CE TREBUIE SĂ FACĂ CFR CA SĂ SE CALIFICE ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. „SĂ JUCĂM CU CELTIC CA ÎN REPRIZA A DOUA CU LAZIO” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

CULIO EXPLICĂ CE TREBUIE SĂ FACĂ CFR CA SĂ SE CALIFICE ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ. „SĂ JUCĂM CU CELTIC CA ÎN REPRIZA A DOUA CU LAZIO”

CFR a pierdut în deplasarea de pe „Olimpico”, 0-1 cu Lazio, dar a făcut un joc consistent în repriza secundă, când a ratat o mulțime de ocazii. În schimb, campionii României au avut o evoluție mai palidă în primele 45 de minute. Atunci s-a făcut diferența, spune Emanuel Culio, care nu-și explică motivele pentru care el și colegii săi au jucat mai slab în prima repriză.

„Chiar nu știu de ce am jucat așa în prima repriză. În repriza a doua, echipa a fost incredibilă! Am avut 4-5 ocazii mari, dar n-am putut marca. Dar în partea a doua CFR a avut multă personalitate. Dacă jucăm așa cu Celtic, ca în repriza a doua cu Lazio, ne calificăm! Însă dacă jucăm ca în prima repriză, chiar nu avem nicio șansă”, a spus argentinianul, în direct pe Look Plus.

CFR Cluj are nevoie de un punct în ultimul meci, pe 12 decembrie, acasă, cu Celtic, pentru a se califica în primăvara europeană. CFR poate accede în 16-imile Europa League chiar și cu o înfrângere în ultima partidă, dar cu condiția ca Lazio să nu câștige în Franța, în fața celor de la Rennes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine