Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Cum a ajuns Hagi la Barcelona. "Eram în SUA, la CM, şi impresarul mi-a urlat asta în telefon!" Dezvăluire în premieră: Tottenham l-a vrut pentru un munte de bani

Superliga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19442144/1/vlcsnap-2020-07-02-19h35m40s428.png

Gheorghe Hagi a rememorat într-un interviu special acordat site-ului coachesvoice.com cum a ajuns la Barcelona, după mondialul fabulos făcut în tricoul Româinei în SUA, în 1994.

Hagi spune că a aflat de interesul catalanilor în timp ce pregătea meciurile de la CM, fiind sunat de agentul său de atunci, Giovani Becali, care l-a informat că marele Johan Cruyff îl vrea.

A fost momentul când a decis fără să stea pe gânduri să refuze oferta pe care o avea de la Tottenham, deşi era mult mai bună din punct de vedere financiar.

”Eram la Cupa Mondială din Statele Unite din 1994 când m-a sunat impresarul meu: "Cruyff se interesează de tine, te vrea la echipa lui!" Pur şi simplu mi-a urlat în telefon.

Cu puţin timp înainte, fusesem mândru când citisem undeva că eram decarul lui favorit.

Dar mai era o ofertă pentru mine, una foarte interesantă din punct de vedere financiar. Era de la Tottenham, dar acum banii nu mai contau pentru mine.

Eu am crescut cu Ajax-ul lui Johan Cruyff, citeam tot despre ei ca un puşti care devorează cărţi de benzi desenate. Iar Cruyff era idolul meu,
” a dezvăluit Hagi pentru sursa citată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele