Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Cum a ajuns Hagi să ţină cu Dinamo! Ora 16.30, ora adevarului pentru play-off

Fotbal Internațional Publicat pe 22 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19275398/2/hagi-foto.jpg
Ultima etapă din sezonul regular al Ligii 1 e cu adevărat decisivă pentru trei echipe. Asta pentru că Gaz Metan Mediaş, Viitorul şi Astra se bat pentru ultimele două locuri care duc în play-off, 5 şi 6.
În cursă au rămas Astra (locul 5 cu 41 de puncte). Gaz Metan Mediaş (locul 6 cu 40 de puncte) şi Viitorul (locul 7 cu 39 de puncte). În ultima rundă din sezonul regulat, Viitorul „regelui” Hagi înfruntă pe teren propriu Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş primeşte vizita lui Dinamo, iar Astra se duelează la Giurgiu cu Sepsi. Dată fiind importanţa partidelor, toate au fost programate duminică, de la ora 16.30. 
Pentru Viitorul, lucrurile sunt simple. Echipa de pe malul mării nu poate fi sigură de un loc în play-off nici măcar dacă va câştiga în faţa Clinceniului. Asta pentru că, dacă Astra şi Gaz Metan ar câştiga la rândul lor, cele două echipe şi-ar păstra locul 5, respectiv 6, iar Viitorul ar încheia sezonul regulat pe 7, caz în care ar juca în play-out.
Pentru a se califica în play-off, dobrogenii trebuie neapărat să câştige, iar Mediaşul să facă cel mult un egal cu Dinamo. Pentru băieţii lui Hagi ar mai exista şi varianta unei remize cu Clinceniul, rezultat care coroborat cu o înfrângere a medieşenilor în faţa „câinilor” ar provoca o rocadă în clasament. Ambele echipe ar avea câte 40 de puncte, dar Viitorul ar urca pe 6, iar Gazul ar coborî pe 7, pentru că dobrogenii au golaveraj mai bun şi mai au şi avantajul rezultatelor din meciurile directe. Aşa se face că Gică Hagi va trebui să le ţină pumnii strânşi tocmai foştilor rivali de la Dinamo!
 
Bătălia pentru play-off se vede azi, în direct la posturile Look. Cele trei meciuri încep la ora 16.30: Viitorul - Academica Clinceni (Look Sport), Gaz Metan Mediaş - Dinamo (Look Plus) şi Astra Giurgiu - Sepsi (Look Sport 2).
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri