Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Cum a comentat Ilie Poenaru eşecul de la Voluntari, care o duce pe Academica pe ultimul loc. ”E o înfrângere dură şi greu de digerat”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19390213/1/poenaru.jpg

Primul meci jucat în Liga 1, după pandemia de COVID-19, a avut loc între FC Voluntari şi Academica Clinceni. Gazdele au făcut o partidă foarte bună şi s-au impus fără probeme, la scor, cu 3-0. Două dintre reuşite au venit în prima parte.”Suntem obişnuiţi. Noi tot timpul am luat goluri de cascadorii râsului” a mărturisit antrenorul Academicii Clinceni.

Ilie Poenaru a comentat rezultatul care o aruncă pe echipa sa pe ultima poziţie din play-out: ”E o înfrângere dură şi greu de digerat. 20 de minute, Voluntari chiar dacă a avut posesie sau ne-a dominat, nu ştiu dacă şi-a creat vreo ocazie clară şi ne-a dat două goluri” a spus Poenaru, imediat după meci.

” În momentul în care marchezi, se pune mingea la centru, aproape să fluieri şi întorci jocul după timp îndelungat este clar că tuşierul nu a văzut faza foarte bine, nu am înţeles. Dacă acel gol rămânea, alta era soara jocului” a mai declarat antrenorul Clinceniului, care a declarat de curând că ar dori să pregătească pe FCSB.

 

mail-share icon Email
viewscnt