Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Cum a fost "pedepsit" Bălgrădean de jucătorii FCSB, după ce a semnat cu CFR! Becali: "Foarte bine i-au făcut!"

Superliga Publicat pe 27 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19317033/1/balgradean.png

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj pentru sezonul viitor, iar cariera sa la FCSB pare închieiată, chiar dacă experimentatul goalkeeper mai avea contract cu trupa roş-albastră până la finalul acestui sezon.

Bălgrădean a fost declarat persona non-grata la FCSB de patronul Gigi Becali, iar portarul a fost renegat inclusiv de actualii săi colegi. Conform ProSport, "Pufi" a fost exclus de pe grupul de Whatsapp al jucătorilor FCSB, o măsură lăudată de patron.

„Eu nu le am cu grupurile de WhatsApp, dar ştiam că pe Bălgrădean nu îl mai suportă nimeni în vestiar, după ce băieţii au aflat că el a semnat pe ascuns cu CFR Cluj. Foarte bine au făcut că l-au exclus de pe grupul lor pentru că trădătorii nu au ce să caute la noi în echipă.

Eu i-am spus lui Bălgărdean încă de la început că a terminat-o cu toată lumea pentru ce a făcut. A terminat-o cu mine, cu suporterii şi cu jucătorii. Să intre de acum pe grupul ălora de la CFR
”, a declarat Becali, citat de ProSport.

"Ars" şi la bani

Dacă excluderea lui Bălgrădean din activităţile echipei nu reprezintă neapărat o problemă pentru portar, Becali a decis să-l taxeze pe acesta şi financiar, profitând de situaţia de criză generată de pandemia de coronavirus. Becali a hotărât ca jucătorii FCSB să aibă contractele reduse cu 50% până în octombrie, însă Bălgrădean va fi penalizat şi mai rău. Becali intenţionează să-i ofere acestuia doar suma garantată de stat în această perioadă, adică 75% din salariul mediu brut pe economie. Astfel, suma netă pe care portarul o va mai încasa până în iunie va fi de aproximativ 3000 de lei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele