Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Cum a trăit Rednic finalul incendiar: "La 2-2 nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur…"

Cupa României Publicat pe 5 mar 2020
mail-share icon Email



Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a declarat miercuri seară, după calificarea în semifinalelor Cupei României, că este fericit, el menţionând că atunci când Universitatea Craiova a egalat pe final nu ştia cum să reacţioneze.

“Sunt fericit, mă bucur pentru băieţi. Ştiu că sufereau, muncă multă, sacrificii şi rezultatele nu veneau. Au venit într-un meci în care noi ne-am califcat în semifinale. O victorie muncit-, poate şi mai frumoasă pentru că am înscris în ultimul minut de prelungiri. Dar mi-aş fi dorit să nu ajungem acolo. Am avut 2-0, puteam să facem şi 3-0. Nu ne-am relaxat, Craiova este o echipă puternică, ne-a apărat foarte bine. Nu pot decât să-I felicit pe jucători pentru efort. La 2-2 nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur…”, a declarat Rednic după victoria din sferturile Cupei.

Formaţia Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2. Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria.

Au marcat Breeveld ’13, ‘90+2, Horşia ’42 pentru învingători şi Nistor ’54 (penalti), ’90 pentru Craiova.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele