Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Cum au ratat Borcea şi Dinamo transferul lui Vlad Chiricheş: "Au preferat banii, nu jucătorul"

Liga I Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19379738/1/sassuolo-atalanta-1024x695.jpg
Fost patron la Sportul Studenţesc, Vasile Şiman a dezvăluit, marţi, cum au trecut Dinamo şi Cristi Borcea pe lângă una dintre cele mai mari lovituri din istoria recentă a fotbalului românesc. În 2011, Vlad Chiricheş putea ajunge la Dinamo, dacă oficialii din "Ştefan cel Mare" i-ar fi ghicit potenţialul şi nu ar fi preferat o sumă, un milion de euro, care acum pare mică.
 
În 2011, la trei ani de la transferul lui Ilie Iordache la Dinamo, s-a petrecut un obicei grăitor pentru situaţia fotbalului românesc a acelor ani. Cluburile au început să joace ping-pong cu fotbalistul, s-a ajuns la comisii şi la un conflict între Marin Condescu, patronul de atunci al gorjenilor, şi conducerea lui Dinamo. Unul din care câinii se puteau alege cu...Vlad Chiricheş! Doar că, spune Vasile Şiman peste nouă ani de la acel moment, clubul din Ştefan cel Mare a preferat banii: "Aţi auzit de jucătorul Iordache? Atacant, extremă stânga, transferat de Dinamo la Pandurii. Singurul jucător din istoria fotbalului pentru care s-a plătit rezilierea fără justă cauză, Dinamo a încasat 1 milion de euro de la Pandurii.
 
La momentul respectiv, când spune Borcea sau nu ştiu cine că n-a vrut să-l ia pe Chiricheş, domnul Condescu, în contul datoriei pe care o aveau faţă de Dinamo, a încercat să-l transfere pe Chiricheş. Ei, disperaţi să ia banii, au luat banii, nu jucătorul", a spus Şiman, la Telekom Sport.
 
Ceea ce a urmat se ştie. Pandurii a încasat 1,3 milioane de euro din transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, iar fundaşul central a avut evoluţii bune, care l-au propulsat spre un transfer de 9,5 milioane de euro în Premier League, la Tottenham.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele