Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cum se pregăteşte Piscitelli cât timp Liga 1 e oprită. Dezvăluiri făcute de dinamovist în Italia

Superliga Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

Portarul dinamovist Riccardo Piscitelli a declarat, pentru tuttomercatoweb.com, că în România nu sunt multe cazuri de coronavirus, dar s-au adoptat unele măsuri şi campionatul s-a oprit.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19312233/1/pisci.jpg

Piscitelli are membrii familiei în Italia, însă el a precizat că ei respectă regulile şi sunt bine.

“La început am crezut că este ceva mai ‘liniştit’. În România nu s-a auzit nimic până în urmă cu aproximativ zece zile, doar vreo două cazuri. Am trăit în tensiune de când au închis Italia. Ai mei sunt din Seregno. Sunt bine, din fericire, dar pe de altă parte ei respectă regulile. Aici, în România, se închid centrele comerciale, magazinele, restaurantele.

Sunt adoptate aceste măsuri, dar sunt puţine cazuri. Campionatul este întrerupt. Eu am cumpărat o minge pentru portari şi stau lângă un parc unde se află câteva ziduri ca să mă antrenez. Eu şi Jacopo Viola, portar care nu are echipă acum, dăm sfaturi şi recomandăm exerciţii portarilor care vor să facă ceva, mergem înainte cu un proiect în social media. Avem 100.000 de followers pe Instagram”
, a menţionat Piscitelli.

Miercuri a avut loc prima şedinţă prin videoconferinţă a Grupului de Lucru dedicat situaţiei competiţionale din România în contextul pandemiei Covid-19.

În urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că cel mai apropiat termen pentru reluarea competiţiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai, dacă situaţia privind epidemia se va îmbunătăţi în jurul acestei date.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele