Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Cupa Davis | Echipa României pentru confruntarea cu Portugalia, de la Cluj-Napoca

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20388028/2/trifu.jpg

Federaţia Română de Tenis a anunţat, miercuri, componenţa echipei României pentru meciul de Cupa Davis cu Portugalia, de la Cluj-Napoca, din Grupa Mondială I.

Din echipă fac parte Marius Copil (locul 225 ATP), Filip Jianu (337 ATP), Nicholas-David Ionel (459 ATP), Horia Tecău (18 ATP la dublu) şi Nicolae Frunză (614 ATP), iar căpitan-nejucător este Gabriel Trifu.

Partida va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, în zilele de sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie. Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12:00.

Portugalia nu are niciun jucător clasat în Top 100 ATP. Cei mai importanţi jucători sunt Pedro Sousa (locul 128 ATP), Joao Sousa (149 ATP), Frederico Ferreira Silva (180 ATP).

Accesul este permis spectatorilor care îşi achiziţionează bilete şi care, la intrarea în arenă, trebuie să prezinte, în format fizic sau electronic:

- dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

- copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau DSP pentru persoanele vindecate de Covid-19 şi aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării;

- rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Preţurile biletelor sunt: Ziua 1 (18 Septembrie) - 40 de lei; Ziua 2 (19 Septembrie) - 50 lei; Abonament 2 zile - 70 lei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele