Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Cupa Davis | România - Peru 1-0. Nicolae Frunză aduce o victorie uriaşă! Se simplifică ecuaţia calificării

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20482773/1/frunza.jpg

România înfruntă sâmbătă şi duminică Peru, pentru calificările în faza finală a Cupei Davis. Partida se dispută pe hard, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Toată acţiunea este în direct pe Look Sport şi Prima Play. Va fi ultima reprezentaţie din cariera de jucător a lui Horia Tecău.

Nicolae Frunză, locul 626 ATP l-a învins, sâmbătă, pe Nicolas Alvarez, numărul 392 mondial, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Peru, care are loc la Cluj-Napoca.

Frunză - Alvarez 6-2, 6-4, în direct pe Look Sport+

UPDATE 2: Meci Frunză! Sportivul nostru bifează prima victorie la simplu în Cupa Davis. Alvarez nu a avut replică nici setul secund, iar românul s-a impus cu 6-4. Echilibrul s-a rupt la 4-3, când s-a reuşit unicul break al actului.

UPDATE 1: Set magistral făcut de Nicolae Frunză. Românul se impune cu 6-2, după ce reuşeşte să îi ia adversarului două servicii.

--------------------------

Plecăm favoriţi în acest meci, deoarece sud-americanii vin fără principala ”rachetă”, Juan Pablo Varillas (130 ATP). Nicolae Frunză (626 ATP) şi Nicolas Alvarez (392 ATP) vor juca în primul meci al întâlnirii.

Va fi prima întâlnire directă dintre cei doi. Frunză caută prima victorie la simplu pentru România, el are însă un succes, obţinut la dublu. De cealaltă parte, adversarul său are mai multă experienţă în Cupa Davis, din 13 partide a reuşit să câştige 7 pentru Peru.

Sezonul 2021 nu a fost unul strălucit pentru Alvarez, el a căzut considerabil în ierarhia ATP şi a ajuns pe 392. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 292, în vara anului 2020.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele