Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Cupa Davis | România - Peru 3-0. Horia Tecău îşi încheie cariera cu o victorie şi califică echipa la barajul Cupei Mondiale, alături de Marius Copil

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20483799/1/tecau.jpg

România s-a calificat la barajul de accedere la Davis Cup Finals 2022, după ce a învins la Cluj-Napoca, scor 3-0 reprezentativa statului Peru.

Punctul decisiv a venit de la perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, cuplul Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino.

Pentru Tecău, dublu câştigător de mare şlem şi fost număr 2 ATP la dublu a fost ultimul meci oficial. Organizatorii i-au pregătit o ceremonie de retragere emoţionantă, în uralele fanilor.

La meciul de duminică s-a jucat cu spectatori. În tribune au asistat şi jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Bogdan.

UPDATE 3: Meci România şi calificare la barajul Cupei Mondiale! Tandemul nostru face recital în decisiv şi se impune cu 6-2. La final, publicul l-a ovaţionat minute în şir pe Horia Tecău, aflat la ultima reprezentaţie într-un meci oficial.

UPDATE 2: Set România! Revenire superbă a perechii Copil/Tecău, care ia primul serviciu al adversarilor şi nu-l mai cedează până la final. Totul se va decide în decisiv

UPDATE 1: Set Peru! Surprinzător, deşi mult mai slab cotaţi, sud-americanii se impun cu 6-4 în actul inaugural, pe fondul unei serii de erori neforţate ale jucătorilor noştri.

Pentru Tecău este ultima partidă oficială. Sportivul de 36 de ani a anunţat că pune capăt la finalul acestui an unei cariere impresionant. El se va bucura de aportul fanilor, care vor putea ocupa 30% din capacitatea sălii.

“Spectatorii sunt aşteptaţi să vină la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca începând de la ora 10.00 pentru a asista la un meci foarte important, cel de dublu, în care pentru România vor evolua Horia Tecău şi Marius Copil. Meciul este programat să înceapă la ora 11.30”, este comunicatul FRT.

Marius Copil, locul 274 mondial, a câştigat meciul cu Conner Huertal del Pino, numărul 654 mondial, astfel că la întâlnirea de la Cluj-Napoca dintre România şi Peru scorul general a devenit 2-0.

În primul meci, Nicolae Frunză, locul 626 ATP l-a învins pe Nicolas Alvarez, numărul 392 mondial, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Peru, care are loc la Cluj-Napoca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele