Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cupa Davis: România - Portugalia 2-1. Tecâu şi Copil se impun la dublu

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20399935/1/tec.jpg

Horia Tecău şi Marius Copil au reuşit să se impună în meciul de dublu al disputei cu Portugalia, cu scoruld e 6-4, 6-3. În urma acestui rezultat România conduce cu 2-1 la general şi mai are nevoie de o singură victorie la simplu, pentru a câştiga confruntarea din cadrul grupei I a Cupei Davis.

Sâmbătă, Marius Copil l-a învins pe Gastao Elias, scor 6-4, 6-3, iar Filip Jianu a fost învins cu 6-3, 7-5 de Joao Sousa.

Tecău/Copil - Borges/Soua 6-4, 6-3

6-3: Tandemul nostru îşi face seriviciul la 0 şi reuşim să câştigăm primul meci al zilei de la Cluj-Napoca!

5-3: Şi în setul secund echilibrul se rupe pe final, iar Tecău şi Copil reuşesc să facă break şi vor servi pentru set şi meci!

-------------------------------------

6-4: Primul break al partidei vine în cel mai bun moment. Horia şi Marius reuşesc să ia serviciul adversarilor şi să câştige primul set.

Disputa din cadrul grupei I a Cupei Davis a ajuns în ziua decisivă. Pe hard-ul din Sala ”Horia Demian” vor intra prima dată echipele de dublu. Tandemul României format din Horia Tecău şi Marius Copil Pleacă cu prima şansă, în faţa lusitanilor Nuno Borges şi Joao Sousa. Acţiunea începe de la ora 12:00 şi va fi în direct pe Look Sport.

Lusitanii au operat o schimbare de ultim moment, antrenorul a decis ca la dublu în locul lui Gastao Elias să evolueze Nuno Borges, tenismen clasat pe locul 318 ATP la dublu.

Echilibru după prima zi

Marius Copil (250 ATP) a reuşit să se impună în faţa lui Gastao Elias (215 ATP), cu scorul de 6-4, 6-3. Arădeanul a adus punctul egalizator în disputat cu Portugalia. Soarta partidei din Grupa I a Cupei Davis se va decide mâine, când sunt programate două partide de simplu, dar şi meciul de dublu.

Copil a făcut recital pe hard-ul din Cluj-Napoca şi nu i-a permis adversarului să facă nici măcar un break. Partida a durat o oră şi 23 de minute.

Portugalia a câştigat primul meci al confruntării din Grupa I a Cupei Davis, contra României. Joao Sousa (150 ATP) a trecut cu scorul de 6-3, 7-5 de Filip Jianu (317 ATP). Partida a durat o ora şi 27 de minute.

Duminică, de la ora 12:00

  • Marius Copil/Horia Tecău – Gastao Elias/Joao Sousa
  • Marius Copil – Joao Sousa
  • Filip Jianu – Gastao Elias
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele