Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

Cupa Mondială de Gimnastică Ritmică se vede în EXCLUSIVITATE pe Look Sport, duminică, de la ora 13:00

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20076631/3/gimm.jpg

Frumuseţea cucereşte sportul! Cupa Mondială de Gimnastică Ritmică se vede duminică, de la ora 13:00, în direct pe Look Sport. Competiţia va fi comentată de marea campioană Irina Deleanu.

Gimnastica Ritmică este o disciplină în care se concurează exclusiv la feminin, fiind probă olimpică din anul 1984. Totul se desfăşoară pe muzică, durează între 60 şi 120 de secunde şi evoluţiile sunt notate de 3 echipe de arbitri.

Practicantele folosesc pentru numere lor: o pereche de măciuci, o panglică, o coardă, o minge şi un cerc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele