Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cupa României se vede la Look! Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, ultimul cartuş pentru salvarea sezonului. Programul transmisiunilor

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19398668/1/din.jpg

  • Sepsi - Poli Iaşi, miercuri, ora 20:00, în direct pe Look Plus
  • Dinamo - FCSB, joi, ora 20:00, în direct pe Look Plus

Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, iar în această săptămână sunt programate meciurile din tur, în direct pe canalele Look.

Capul de afiş este de departe întâlnirea dintre FCSB şi Dinamo, care va avea loc joi, în direct pe Look Plus. Pentru ambele echipe calificarea în ultimul act ar însemna salvarea unui sezon mult sub aşteptări. Dinamo e pe penultimul loc în play-out, după ce în weekend a cedat cu 3-1 în faţa celor de la Sepsi, după un joc catastrofal al elevilor lui Adrian Mihalcea. Nici la FCSB situaţia nu e bună, Bogdan Vintilă are probleme uriaşe de lot, cel mai probabil va fi nevoit să improvizeze din nou în compartimentul defensiv, prin titularizarea lui Perianu şi a lui Pantea, care au evoluat şi în partida de ieri, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

Veştile rele nu se opresc aici la FCSB, Dennis Man acuză dureri puternice şi sunt şanse foarte mici că să fie recuperat complet până la fluierul de start al partidei.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi Sfântu-Gheorghe şi Poli Iaşi, ambele echipe evoluează în play-out. Partida va fi miercuri, în direct pe Look Plus, de la ora 20:00. Gazdele pleacă favorite, după forma bună etalată de la restartul sezonului din Casa Liga 1, în schimb la moldoveni situaţia e critică, fiin pe ultimul loc în campionat, iar retrogradarea suflă tot mai tare în ceafă. Astfel, Mircea Rednic e posibil să nu trimită cel mai bun 11 în cupă, pentru a pregăti următoarea partidă de campionat, care va fi în deplasare, la Chindia Târgovişte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele