Ultima oră
OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi
Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv
LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Porto şi Manchester City au înscris LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Porto şi Manchester City au înscris
BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona! BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona!
Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19 Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19
Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita” Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”

Curelea, cuvinte mari pentru Vinicius, după ce brazilianul a adus victoria cu Botoşani. ”O victorie destul de chinuită, dar cum Mister spune de fiecare dată, cel mai important e să câştigăm cele trei puncte”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19517395/1/cur.jpg

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1.

După meci, Costin Curelea, antrenorul secund al ardelenilor a declarat că este un succes muncit şi că echipa şi-a îndeplinit obiectivul, deşi nu a prestat un joc extraordinar.

Acesta a lăudat prestaţia lui Vinicius, fundaşul care a marcat golul al doilea al celor de la CFR, de asemenea, a lăudat şi prestaţiile lui Bălgrădean, care a avut câteva intervenţii de senzaţie în poartă.

”O victorie destul de chinuită, dar cum Mister spune de fiecare dată, cel mai important e să câştigăm cele trei puncte. Ne-am îndeplinit obiectivul pentru azi, chiar dacă meciul nu a fost extraordinar de reuşit.

Vini ne uimeşte de fiecare dată prin execuţiile lui, atât  cu capul, cât şi cu piciorul. A dat goluri importante de fiecare dată şi ne bucură acest lucru. Noi sperăm ca jucătorii să aibă moral pentru meciul de la Sofia şi, oricum, de fiecare dată când am jucat în cupele europene ei s-au motivat mult mai bine şi au fost foarte concentraţi.

E foarte important ca portarul să păzească foarte bine poarta şi să apere măcar situaţiile care sunt de apărat. Pufi chiar a avut două intervenţii foarte importante şi asta ne bucură pe toţi.”, a declarat secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele