Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Curelea, cuvinte mari pentru Vinicius, după ce brazilianul a adus victoria cu Botoşani. ”O victorie destul de chinuită, dar cum Mister spune de fiecare dată, cel mai important e să câştigăm cele trei puncte”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19517395/1/cur.jpg

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1.

După meci, Costin Curelea, antrenorul secund al ardelenilor a declarat că este un succes muncit şi că echipa şi-a îndeplinit obiectivul, deşi nu a prestat un joc extraordinar.

Acesta a lăudat prestaţia lui Vinicius, fundaşul care a marcat golul al doilea al celor de la CFR, de asemenea, a lăudat şi prestaţiile lui Bălgrădean, care a avut câteva intervenţii de senzaţie în poartă.

”O victorie destul de chinuită, dar cum Mister spune de fiecare dată, cel mai important e să câştigăm cele trei puncte. Ne-am îndeplinit obiectivul pentru azi, chiar dacă meciul nu a fost extraordinar de reuşit.

Vini ne uimeşte de fiecare dată prin execuţiile lui, atât  cu capul, cât şi cu piciorul. A dat goluri importante de fiecare dată şi ne bucură acest lucru. Noi sperăm ca jucătorii să aibă moral pentru meciul de la Sofia şi, oricum, de fiecare dată când am jucat în cupele europene ei s-au motivat mult mai bine şi au fost foarte concentraţi.

E foarte important ca portarul să păzească foarte bine poarta şi să apere măcar situaţiile care sunt de apărat. Pufi chiar a avut două intervenţii foarte importante şi asta ne bucură pe toţi.”, a declarat secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele