Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Cursa de 24 de ore de la Le Mans se va desfăşura fără spectatori

Auto-Moto Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, programată în 19-20 septembrie, se va desfăşura fără spectatori, din cauza contextului sanitar, a anunţat Automobile club de l’ouest (ACO), potrivit L’Equipe.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19447513/1/lemans.jpg

Organizatorii şi autorităţile locale au luat în calcul numeroase soluţii pentru desfăşurarea cu un număr limitat de spectatori, dar contextul sanitar instabil din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut să ia decizia ca evenimentul să fie fără public.

“Această a 88-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Le Mans va fi una deosebită. În acest context, cea mai mare cursă de anduranţă din lume va avea loc, dar din nefericire fără public. Incertitudinile sunt în continuare prea multe. Deşi consecinţele deciziei noastre sunt triste pentru fani şi pentru noi, nu a fost o hotărâre dificilă, pentru că nu vrems ne asumăm niciun risc”, a declarat preşedintele CO, Pierre Fillon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele